Adam olacak çocuk

Adam olacak çocuk



Hepimiz çocuk olduk. Hepimiz zamanında aynı hevesleri tattık, aynı beklentiler içerisinde yoğrulduk ve bugünlere geldik. Hepimizin hayatının bir kenarında çocukluk anıları saklıdır. Bazen o anıların içine girilir, eski günler yâd edilir ve bugünlerden o günlere doğru özlemle bakılır.
 

En büyük tutkudur oyuncak
Çocukluk günlerinin en büyük tutkusu hiç şüphesiz ki oyuncaklardır. Oyuncaklarla başlar hayata yolculuklar, onlarla birlikte ideallere doğru gidilme mücadelesine girilir. Ben ilerde bu mesleği yapacağım nidaları, oyuncakların verdiği coşku ile başlar ve hayat boyunca bir yerlerde kalır. Yüreklere işlenir, özlemi sızlatınca da dışarı çıkar ve hasretle anılır. 

O günlerin görkemli oyuncakları vardır, şöyle bir gidelim o günlere doğru, mesela inşaat setleri vardı dimi, sonra plaj setleri vardı, raylar yardımı ile yoluna devam eden trenler vardı. Bir de geleceğe yönelik meslek hayallerini kurduran oyuncaklar vardı. Oyuncak itfaiye bunlardan bir tanesidir. Oyuncak itfaiye ekipleri, çocukluk yıllarının en önemli heyecanlarından biridir. Geleceğe yönelik olan beklentiler, bu oyuncakla anlam kazanır. Ben ileride, ben büyüyünce gibi başlayan cümleler, bu oyuncakla nihayete erer. O günlere duyduğunuz özlemi ve oyuncakların büyüsünü yaşayabileceğiniz bir yer var artık. Oyuncak dünyası, aradığınız her türlü oyuncağı sizlere sunuyor. 

http://www.oyuncakdünyasi.com/itfaiye-araclari adlı internet sitesini ziyaret ederek, oyuncakları ve çeşitleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ben ileride şu mesleği yapacağım diyen ve o mesleğin oyuncaklarıyla oynamak isteyenlerin yani adam olacak çocukların dünyası, oyuncak dünyası zengin ürün gamıyla hizmetinizde.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir