Milli Eğitim Müdürünün Okul Ziyaretleri Sürüyor!

Milli Eğitim Müdürünün Okul Ziyaretleri Sürüyor!



Çaykara İlçemizin Eğitim alanındaki başarısı taraflı tarafsız herkesimden büyük bir övgü alırken bu başarının sırrı da büyük bir merak konuısu aslında. Özellikle Çaykara İlçesi dışında yaşayanlar hep merak ediyor.Bu başarının sırtrı ne?Ya da Çaykara ilçesi nasılş bir metot ile çalışıyor da bu başarıyı elde ediyor.

Başarının sırrı çok basit aslında.Çaykara bir ekip olmuş.Ve başarı anlamında bir takım halinde çalışıyor.Bu durum da doğal olarak peşinden başarıyı getiriyor.Bu ekibin başında da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ yer alıyor.Ahmet ÇAMURALİ öncelikle prensip olarak her okula eşit mesafede yaklaşıyor.Hiç bir okula ayrıcalık tanımıyor.Sonrasında okul yöneticileri ile aylık olarak periyodik toplantılar yapılıyor ve bu toplantılarda tüm okulların ortak bir metot ile ve birbirleri ile  fikikr alılş verişinde bulunarak çalışmöaları sağlanmış oluyor.

Öğretmenljer ile de düzenli toplantılşar yapıyor İlçe milli Eğitim Müdürü.Her hafta okulları ziyaret ediyor ve bu ziyaretlerde öğrenci ve öğretmenler ile tek tek görüşüyor,sorunlarını dinliyor ve bu sorunlara çözüğm bulabilmek için gecesini gündüzüne katarak mesai kavramı tanımdan çalışıyor.
Çaykara`da öğrenim gören tüm öğrencilerin isimlerini ve aile yapılarını bileceğim diye yola çıktı İlçe Milli Eğitim Müdürü.Ve yaklaşık 7 aylık sürede öğrencilerin büyük bir bölümünü aile yapıları ile birlikte tanımayı başardı.

Veli Toplantılarına ve ev ziyaretlerine de büyük önem Veriyor Ahmet ÇAMURALİ.Fırsat buldukça evleri ziyaret ediyor ve zamanı müsait oldukça tüm veli topölantılarına katılmaya gayret ediyor.

Sanırız başarının sırrı ortaya çıktı.İşini seven ve yaptığı işten keyif alan bir İlçe Milli Eğiktim Müdürü.Onun etrafında kenetlenmiş gayretli Okul Müdürleri ve çocukları çok seven ve onları bir yerlere getikrme sevdası ile yanıp tutuşan Öğrertmenler.Tabi buna bir de gayretli ve özverili velileri eklersek fotoğrafı tamamlamış oluruz.Evet İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmert ÇAMURALİ 19 Şubat Perşembe Günü haftalık ziyaret için Uzungöl Ortaokulundaydı.Ve bu ziyaret bizlere böylesine güzel bir haberi sizlerle paylaşmamıza vesile oldu.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık Çaykara Gündem Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir