Demirkapı Mahallesi Öksüz Kaldı!

 Demirkapı Mahallesi Öksüz Kaldı!



Çaykara Demirkapı Mahallesini ve aynı zamanda Haldızen Vadisini yıllardır tek başına şenlendiren Aziz (izzet) Yüce (88) hayatını kaybetti. Demirkapı Mahallesinde sevilen ve sayılan bir kişi olan Yüce`nin ölümü tüm Demirkapılıları yasa boğdu. 

İlçemizin en eski yerleşim alanlarından Çaykara Demirkapı Mahallesinde yaşam şartları nedeni ile boşalan ve kışın ağır şartlarına aldırmadan çocukları ve dostlarının bütün ısrarlarına rağmen Doğa sevgisini ve aşkını yıllardır bırakmak istemeyerek hayatını (Haldızen) Demirkapı, Mahallesinde tek başına ikame eden 88 Yaşındaki Aziz (izzet) Yüce en sevdiği Haldızen Vadisini ve bütün sevdiklerini geride bırakarak Trabzon Numune hastanesinde bugün hayata veda etti.

Mehmet ve Yusuf Yüce?nin Babaları olan Aziz (izzet) Yüce 2012 yılında geçirdiği kalp krizine rağmen o dönemde köy olan şimdiki Demirkapı Mahallesinde kalmak için ailesine karşı büyük uğraşlar vermişti. 

Aziz (izzet) Yüce?nin Cenazesi 12.03.2015 Perşembe günü Çaykara Demirkapı Mahallesinde öğle namazı müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Aziz (izzet) Yüce?ye Allah?tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.

İrtibat:
Mehmet Yüce(oğlu): 0537 437 29 95
Yusuf Yüce (oğlu): 0541 322 47 61

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir