Uzungöl Off-Road Derneği Üyeleri Samsun`da!

Uzungöl Off-Road Derneği Üyeleri Samsun`da!

Uzungöl Off-Road Derneği Üyeleri Samsun`da!



Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Kulübü faaliyetlerini sürdürüyor. Bölgemizde aktif olarak birçok etkinliğe katılan Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü her geçen gün artan üye sayısı ile örnek bir kulüp olmaya devam ediyor. Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği üyesi sporcular Samsun İli Terme Sınırları İçerisinde kalan Çamlık Kamp Alanında yapılan etkinliğe katılarak kamp kurdu.
Her hafta sonu farklı bölgelere giderek orada yaptıkları etkinliklerle kendilerinden söz ettiren Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü bölgemizin ve ilçemizin adını en iyi şekilde temsil ediyor.

HERKESİ ETKİNLİKLERİMİZE DAVET EDİYORUM.
Bölgede örnek bir kulüp olduklarını belirten Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Başkanı Mustafa Mutlu: ?Dernek olarak son dönemlerde üyelerimizle birlikte faaliyetlerimizi arttırarak devam ettiriyoruz. Kulübümüzde üyelerimiz ile çok güzel bir birliktelik oluşturduk. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Gün geçtikçe büyüyoruz. Gittiğimiz yerlerde İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Bölgemizdeki Off Road kulüpleri ile birçok etkinlik gerçekleştirdik. Bundan sonra yapacağımız tüm etkinliklere Off Road severlerini davet ediyorum. Kulübümüz tüm Trabzon ve bölge halkına açıktır,?dedi. 

 
Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir