Bir Açıklama Yazısı

Bir Açıklama Yazısı



Bir haber editörü olarak Öncelikle şunu açık yüreklilik ile  ifade etmek isterim.Ben profesyonel bir haberci değilim.Öğretmenim.Ancak zaman zaman yöremizde yaşanan gelişmeleri siz sevgili Çaykara Gündem  okuyucularımız ile paylaşmaya çalışıyorum. Kaleme aldığım haberlerde şu ilkelere kesinlikle çok dikkat etmeye gayret ediyorum.

Haber değeri olan her şeyi haber yapmaya çalışıyorum.Ama Hilmi Hoca?dan asla ve asla dedikodu haberleri duymadınız ve de duyamayacaksınız. İnsanlara cevap hakkı doğuracak haberleri asla yapmadım ve de yapmayacağım. Uzungöl ya da Çaykaramızın olumsuz ya da kötü algılanabileceğini düşündüğüm haberleri de asla ve asla kaleme almadım ve de almayacağım.
Bu kelimeleri neden mi yazma gereği duydum. Açıklamaya çalışayım. Son yaptığımız ÇAYKARALI SANATÇILARIMIZ isimli haberimiz ile ilgili olumlu ve olumsuz değerlendirmeler geldi siz Sevgili okuyucularımızdan. Hepsine saygı duyuyoruz. Elbette ki hatalarımız olmuş ise onları düzeltmek bizlerin habercilik anlayışıdır.

Öncelikle Sevgili Mustafa MUTLU Kardeşimiz hislerimize çok güzel tercüman oldu. Çaykara`lı Sanatçılarımızı bir arada görmek çok güzel dedi. Bundan sonra Çaykara ile ilgili etkinlik yapacak olan organizatörlerimize iyi bir rehberdir bu çalışma dedi. Çok güzel ifade etti Sevgili Mustafa.Zaten bizlerin de bu yazıyı kaleme alma sebebimiz bu.

Efendim hepimizin ortak sevdası ÇAYKARA ve de ÇAYKARA`YA HİZMET vermek. Bizler bu sevda ile yola çıktık. Ve de bu çalışma Çaykara`ya Hizmet Sunma Sevdasının bir parçası olarak algılanabilir. Bir Başka gönül dostumuz Sanatçılarımızı yazıyorsunuz neden doktorlarımızı, öğretmenlerimizi yazmıyıorsunuz diye sormuş. Başta da söyledim. Ben Öğretmenim. Konu sanatçılar olduğu için Sanatçılarımızı yazdık. Okul ve öğretmenlerimiz ya da diğer meslek gruplarımız ile ilgili olarak fırsat buldukça meslek ayrımı yapmadan bolca haber eklemeye çalışıyorum. Bundan sopnra da sizler uygun görürseniz haber eklemeye devam edeceğim.

Ve İhsan EŞ haberimiz. Bir şeyi açık yüreklilik ile ifade etmek istiyorum.Sevgili İhsan EŞ benim çocukluk arkadaşım .Hayatta bir çok şeyi paylaştığım çok özel bir insan Sevgili İhsan EŞ Onun için diğer sanatçılarımız ile ilgili yazdığım her cümleyi özenle seçmeye çalıştım Sevgili İhsan konusunda ise yüreğimden ne geldiyse onu yazmaya çalıştım. Sevgili İhsan EŞ. toplumumuzun çok değer verdiği,çok saygı duyduğu özel bir sanatçı. Onun yüreğimizdeki yerini kelimeler ile ifade etmek imkansız. Ancak o yazıda benim asıl anlatmak istediğim şuydu. Ben o yazıda Çaykara`lı organizatörlerimize ya da şenlik veya festival düzenleyenlere seslenmek istedim. Sevgili İhsan EŞ`i daha fazla aramızda görmeyi arzu ettiğimizi ifade etmeye çalıştım. Bu anlamda eğer yanlış anlaşıldıysam Ben Sevgili Dostum İhsan EŞ`ten ,hayranlarından  ve de tüm Çaykara Halkından özür dilemeyi bir editör olarak bir görev kabul ediyorum.

O yazımızda kaleme almadığım ya da gözden kAçmış sanatçı dostlarımız olabilir. Bunda bir art niyet aranmamasını rica ediyor ve bu bilgiler tarafımıza aktarıldığı taktirde onları da haber yapacağımızı ifade ederek yazımızı tamamlıyoruz.


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir