Uzungöl Ortaokulu Avni Aker`de

Uzungöl Ortaokulu Avni Aker`de



Senelerdir Eğitimde Lider İlçe olarak isminden söz ettiren Çaykara İlçesinde Öğrencilerin akademik anlamda yetiştirilmesi yanında öğrencilerin dinlenmesi ve sosyal yönden geliştirilmesi de amaçlanıyor.
Okullar çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin sınav yorgunluklarını üzerlerinden atmaya çalışıyorlar. Bu hafta sonu Çaykara İlçesibu güzel oluşumlara iki yeni örnek daha ekledi.

İlk güzel örnek Taşkıran Eğitim Kurumlarından geldi.Okul Müdürüm Emre AKKAYA yönetiminde yaklaşık 60 öğrenci ve Öğretmenleri Çanakkale Savaşlarının önemini anlatan "Son Mektup" Filmini izlemek için Trabzon`a gittiler. Filmden sonra öğrencilere yemek yediren ve gezdiren Okul Müdürü Emre AKKAYA Öğrencilere unutamayacakları güzel bir gün yaşatmış oldu.
İkinci güzel örnek ise Uzungöl Ortaokulundan geldi. 8.sınıfta okuyan 25 öğrenci için hafta içinde Passolig Kartları çıkarıldı ve maç biletleri alındı. Bu arada öğrencilerin maç biletlerinin temin edilmesini sağlayan Fahrettin KARATAY Hocamıza da teşekkür etmeyi ihmal etmeyerlim.
22 Mart 2015 Pazar Günü ise Çaykara Tur Müdürü Sayın İbrahim KUMKUMOĞLU tarafından temin edilen araç ile öğrenci ve öğretmenler Trabzon`a indiler. Önce Forum Alışveriş merkezinde gönüllerince eğlenen Öğretmen ve öğrenciler daha sonra öğle yemeğini yediler.
Öğrencilerin Öğle yemeği Uzungöllü İş Adamı Sinan İNAN tarafından karşılandı. Buradan Maç inin Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumuna giden Öğretmen ve öğrenciler büyük bir keyif ile Trabzon Spor ile Akhisar Belediye spor arasında oybnanan Süleyman Seba Spor Toto Süper Lig 25.Hafta maçını izlediler.
Trabzonsporumuzun 2-0 kazandığı maçın ardından neşeli bir şekilde  evlerine dönen Öğretmen ve öğrenciler hem ömürleri boyunca unutamayacakları tarihi bir gün yaşaamış hem de dinlenmiş oldular.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir