Wushu Dünya 3`ncüsü Çaykara`da

Wushu Dünya 3`ncüsü Çaykara`da


Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL? ün talimatlarıyla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ilçemizde sosyal faaliyetlerinin zenginleştirilmesi ve öğrencilerin spor faaliyetlerine katılımları için çeşitli branşlarda kurslar açılması için planlanmaktadır.  

Kursun açılmasında ve yer temini için başta Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK olmak üzere, spor malzemelerin temin edilmesi ve kurslarda yararlanılması için emek harcayan Çaykara İşikli mahallesi muhtarı Mehmet Savaş DÜNDAR? a öğrenciler teşekkürlerini ilettiler. 

Başta Kaymakam Mustafa GÜL olmak üzere Belediye Başkanı Hanefi TOK ve Muhtar Mehmet Savaş DÜNDAR öğrencilerin kurs ve etüt çalışmaları yanında sportif ve sosyal faaliyetleri de destekleyerek ilçemizden milli sporcuların yetiştirilmesine her türlü katkıyı sağlayacaklarını söylediler. 

Yavuz Selim KAZANCI kimdir?
İlçemize bağlı Şahinkaya mahallesinden olan KAZANCI, spor hayatı başarılarla dolu. 2010 Wushu Dünya 3. Sü, 2012 Avrupa Wushu Şampiyonu, 2013 Kickbox Türkiye Şampiyonu, 2014 Avrupa Wushu 2.si olan milli sporcumuz şimdi de Çaykara? daki öğrencilerimizin yetiştirilmesi için çalışacağını söyledi. 

Çeşitli dallarda açılacak kurslar için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurular devam etmektedir.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir