Dernekpazarı`nda Fidan Dikim Seferberliği

 Dernekpazarı`nda Fidan Dikim Seferberliği

Dernekpazarı`nda Fidan Dikim Seferberliği



Dernekpazarı ilçesinde, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye?nin ortak girişimleriyle, daha yeşil bir kent için ?Bir Minik El, Bir Fidan Dik? kampanyası kapsamında seferberlik başlatarak, binlerce fidanı toprakla buluşturuyor. 

Kampanya kapsamında 27 Mart 2015 Cuma günü saat 11:00?da Dernekpazarı Kondu Mahallesi Cami önünde Kaymakam Selim Erkovan, Belediye Başkan Vekili Osman Ekşi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler ve sivil toplum kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelerek hep birlikte Kondu mahallesinde, miniklerle beraber fidanları toprakla buluşturacaklar.

Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan Kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Çevrenin, ağacın önemini bilen 7`den 70`e herkesi fidan dikiminde görmek ilçemize sahip çıkmanın önemini gösterecektir. Sağlıklı çevrede yaşamak istiyorsak çevremizi temiz tutmalı, en önemlisi çevremizi yeşillendirmeliyiz. Gelecek nesillere daha yeşil bir Dernekpazarı bırakmak için herkesten kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz? dedi.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir