Ülkemizin Yarınlarında Söz Sahibi Olacaksınız, Onun İçin Çok Çalışmalısınız

Ülkemizin Yarınlarında Söz Sahibi Olacaksınız, Onun İçin Çok Çalışmalısınız



Bir restaurantta düzenlenen yemeğe Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Müftüsü Keramettin Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kadir Er ile sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı. 

Türkiye Diyanet Vakfı?na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Vali Öz, ?Diyanet Vakfımız pek çok hizmet yapıyor. Bu hizmetlerin bir boyutu da gençlere, çocuklara sahip çıkarak onları bu ortamlarda birleştirmek, bilinçlendirmek ve geleceğe hazırlanmaktır? dedi. 

Konuşmasında sevgi evlerinde kalan çocuklara da seslenen Vali Öz, ?Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Türkiye?nin yarınlarında sizler söz sahibi olacaksınız. Onun için çok okuyup, çok çalışmalısınız? dedi. 

İl Müftüsü Keramettin Demir ise, ?Peygamberimiz gençlere ve çocuklara çok değer verirdi. Gençler ve çocuklar bizim için de çok önemlidir. Çünkü geleceğimizin teminatı, memleketimizin sigortasıdır onlar? dedi. 

Programda sevgi evlerinde kalan çocuklar, çeşitli şiirler ve peygamber efendimizin çocuklarla ilgili hadislerini okudular. 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir