Muhammet İle Sevgi`nin en Mutlu Günleri

Muhammet İle Sevgi`nin en Mutlu Günleri



Uzungöl Esnaflarından ve de Uzungöl`ün en sevilen isimlerinden Ahmet AYGÜN`ün yakışıklı oğlu Muhammet ile Bursa`dan Sevgi BAYKAN Uzungöl Aygün Otel`de düzenlenen dillere destan bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler

Oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde havanın da güzel olmasından dolayı düğüne katılanlasr Uzungöl`de muhteşem bir gün de yaşamış oldular. Dini Tören şeklinde geröçekleştirilen düğün töreni Kur`an-ı Kerim ile başladı.Aynı zamanda Ahmet AYGÜN`ün Damadı olan Siirt Baykan Müftüsü Hamit ALBAYRAK Hocamız tarafından oku nan Kur`an-ı Kerim davetliler tarafından keyifle dinlendi.

Uzungöl Merkez Camii İmam Hatibi İsmail ŞEN Tarafından yapılan sohbet ise dinleyenleri büyüledi. Keyifli sohbetini zaman zaman anne babalara yönelik güzel nasihatlere dönüştüren İsmail ŞEN Hocamızın güzel sohbeti de keyifle dinlendi.

Ardından Abdurrahim SEZGİN Hoca tarafından ilahiler seslendirildi.

Yemek ve tatlı ikramı ile devam eden düğün töreni yaş pasta kesimi ve takı töreni ile sona erdi.

Düğünün Ev sahibi ve Uzungöl`ün Sevilen İsmi Ahmet AYGÜN Düğün boyunca tüm misafirleri ile tek tek ilgilenirken Gelin ve Damat da misafirler ile tek tek ilgilendi.

Ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını vererek bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" diyen Sevgili Muhammet ve Sevgi Kızımızı bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftimizer sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir