Psikolojisi bozuk olan adamın Dediklerini fazla takmamak lazim Dışarda ve içerdekinin konuşmaları farklıdır.

Psikolojisi   bozuk   olan adamın Dediklerini fazla takmamak  lazim  Dışarda  ve  içerdekinin konuşmaları farklıdır.

Aziz Yıldırım 10 aydır içerde olduğunu söyleyen Yılmaz ?Psikolojisi bozuk bozuk olan adamın Dediklerini fazla takmamak lazim. Dışardaki ve içerdekinin konuşmaları farklıdır. Geçmişte onlara göre kendi kendine konuşuyor.? dedi.
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, şike sürecini değerlendirirken, Aziz Yıldırım?ın da psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Radyospor?a konuşan Yılmaz, Aziz Yıldırım?ın ifadesinin ortada kaldığını belirtirken. ?Aziz, 10 aydır içerde ve konuştukları yanlış. Kendini kanıtlayana kadar anası ağlıyor. Psikolojisi  bozuk olan adamın dediklerin fazla takmamak lazım. Dışarıdaki ve içeridekinin konuşmaları farklıdır. Geçmişte olanlara göre kendi kendine konuşuyor. Medyada abartıyor bunları? diye konuştu.

ÖNCEDEN KARAR ALINMIŞTIR!
Başbakanın, ?8 takımsız bu lig olmaz? açıklamalarının da güzel yorumlanması gerektiğini söyleyen Onursal Başkan Yılmaz, ?Benim yüksek tahminime göre Türkiye?yi almayacaklar Avrupa`ya. Başbakan`ın konuştukları modeller konuşulmuştur. Önceden karar alınmıştır bence oraya doğru gidiliyor. Yani konuşulmuştur ki, İngiltere modelini verdi Başbakan. Mart dediler, Nisan dediler. Bakın ne kadar zaman oldu hala karar verilmedi, hikaye o işler" dedi.

SORUMSUZ KONUŞUYORLAR
Onursal Başkan Yılmaz, Fenerbahçe maçının, bir-iki çakı dışında çok centilmence olduğunu da belirtirken, ?Çok sakin oynandı. Aziz Yıldırım, ?bir daha Trabzon`a gitmem? dedi, sanki onların kupasını biz almışız gibi. Buna rağmen Trabzon`da yine olay olmadı. Tüm kulüplerin taraftarı kardeştir. Bu işlerden nemalanan yorumcular var sorumsuz konuşanlar var. Geçmişte çaldıkları düdükleri unutmuşlar. Komplekslerini henüz tatmin edememiş yaratıklar var? diyerek de tepkisini gösterip gözdağı verdi.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir