Dört büyük takım teknik direktörü canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Dört büyük takım teknik direktörü canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Süper Final öncesinde dört büyük takım teknik direktörü canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig`de normal sezonun tamamlanmasının ardından gözler Süepr Final`e çevrildi. Şampiyonluk ve Avrupa kupalarına gidecek takımların belli olacağı 12 maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu bir araya geldi.

ŞENOL GÜNEŞ`İN AÇIKLAMALARI
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon boyunca takımının oyununun ve topladığı puanın kendisini tatmin etmediğini söyledi. Mazeretler sayabiliriz diyen Güneş, "Şu aşamada aldığımız 56 puan var. 68 puan bile bizim için başarı olamazdı. Bu sene sıkıştırılmış bir lig içerisinde Trabzonspor`un zararı daha fazla oldu. Örneğin Biz Galatasaray maçında iyi oynadık ama karşılığını alamadık. Dün de berabere kaldık. Sonuç alamadık. 11 tane beraberliğimiz var. Orduspor düşmemeye oynarken 12, bizim ise zirveye oynarken 11 beraberliğimiz var. Ayrıca sahamızda, deplasmanlardan daha çok mağlubiyetimiz var. İyi oyuncularımız var ama verim alamadık. Bu konuda kendimizi de eleştiriyoruz. Puan kayıplarımız hiçbir şekilde kapatılamaz" diyerek kendisi ve ekibini eleştirdi.

"GİDEN OYUNCULARIN YERİNE YENİSİNİ KOYAMADIK"
Şike sürecinde asıl mağdurun kendileri olduğunu söyleyen Şenol Güneş ise, "Olayların içinde yoken, olyların içine girdik. Lig bitmiş, Avrupa`ya gidememişsiniz. Bunun sonucunda oyuncularımızı da kaybettik. Takımın iskeleti bozuldu. Oyuncu transferleri çok yanlış. Bosman kuralı bence çok yanlış. Dünya`da ve Türkiye`de durum aynı. Kaybettiğimiz Türk oyuncuların yerine yenisini koyamadık. Çünkü daha iyileri yok. Lig planlarımızı farklı yaptık, sezonu erken açtık. Her türlü şartlarımızı ayarlamamıza rağmen işin akışına giriyorsunuz. Pazar oynayıp, çarşamba oynuyorsunuz ve her an durum değişiyor. Maç tarihlerini bilimiyorsunuz. Lig birincisinin Şampiyonlar Ligi`ne gitmesi kesindi sonra durum değişti. Kendi sahamızda kayıplarımız oldu, bu doğru. Takım savunmasında ciddi sıkıntılarımız vardı. Şampiyonlar Ligi`nde savunmayı iyi yaparken, ligde hücuma döndük ve ayak uyduramadık. Bu takımla daha iyi işler yapabilirdik. Rakibi yormak zorundasınız. Kaybetseniz bile rakibi bunaltmanız lazım. Son 4 haftada kayıbımız daha az olsa, her şey farklı olabilirdi" diye konuştu

"HAKEM ETKİ ALTINDA KALIYOR"
Programın sunucusu Şansal Büyüka`nın "Trabzon`da futbolcular üzerine baskı İstanbul`dan daha fazla" sözüne cevap veren Şenol Güneş, "Futbol her yerde aynıdır. Trabzon`da nasıl biliyorum ama İstanbul`da bilmiyorum. Trabzon için futbol her şey demek. İşinden ve evinden daha önemli. Futbolu seven oyuncu için Trabzon çok güzel bir yer. Beklentiler büyüdükçe baskılar da büyüyor. İlk geldiğimdeki sorunlarla şimdiki sorunlar çok farklı. Aldığınız iyi sonuçları daha sonra arttıramazsanız sorun büyüyor. Geçen sene daha iyi durumdayık ve bu sene bunun baskını yaşadık. Bir de yanlış anlaşıldım. Sahaya atılan olayları hiçbir taraftar kabul etmez. Trabzon`da da İstanbul`da da. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Kimse bunlardan mutlu olmaz. Fenerbahçe`nin sahasında baskı hakemi de etkiliyor. Trabzon`da bu olmuyor. Dolmababahçe de önemli ancak baktığınızda Galatasaray ve Fenerbahçe`deki baskı diğer stadlarda olmuyor. Taraftar takıma sesi ve sevgisiyle katkıda bulunmalı. Fenerbahçe`nin başarısı tabii ki var ancak bir çok maçta hakem de çok etkide kalıyor ve Fenerbahçe kazanabiliyor. Yanlışlarımızdan kaçınmalıyız. Volkan bir maçta kırmızı kart görmesi gerekirken sarı kart gördü. Daha sonrasında ben ona sarı kart gördü diye ceza verdim" diye konuştu.

"TRABZONSPOR, BURAK`IN AYAĞINA BAKMIYOR"
Burak Yılmaz hakkında konuşan Şenol Güneş, "Trabzonspor Burak`ın ayağına bakmıyor. Burak sadece Trabzonspor`un bir oyuncusu. Bu her oyuncu için geçerli. Bu duruma kendisi geldi. Burak yetenekli bir oyuncu. Kendisini geliştiriyor, biz sadece yardımcı oluyoruz. Bizim temel hedefimiz her oyuncusu geliştirmek ve oynatmak. Belki Burak`ın daha önceki başarısızlıkları lehimize oldu. Burak`ın insanı yönü, aile yapısı ön planda. Burak`ın yeteneği oldukça fazla. İlk geldiği gün `Kendi fiziğini iyi kullanırsa Avrupa`da bile çok öneli yerlere gelir` dedim. Burak daha eksik. Şu anda başarısı gelişimini engelliyor. Eksiğini gidermek için zaman bulamıyor. Benim için Burak`ın attığı gol değil, oynadığı oyun çok önemli. Her gün bir takım değişiklikler yapıyorsa; benim için önemli olan o" açıklamasında bulundu.

"TOLGA`DAN DA ONUR`DAN DA MEMNUNUM"
Büyüka`nın Tolga Zengin`in 34 maçta da 90 dakika oynadığını hatırlatması üzerine Şenol Güneş, "Tolga yaşadığı baskıyı aştı. Onur da bizim için iyi bir kaleci. Şu an baktığınızda "Neden Onur oynamadı?" diyebilirsiniz. Aynı şeyi Tolga için de diyebilirsiniz. Onur uzun süre olmadığı için oynatmadık. Kupada oynatacaktık ama elendik. Tolga`dan da Onur`dan da memnunum. Onur`un sakatlığından sonra Tolga kötü oynasa, onu da kaybedebilirdik. İkisinin de karakterleri çok iyi." diyerek file bekçilerine güvenini gösterdi.

"YABANCIMIZ ÇOK FAZLA AZALTMALIYIZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş , yardımcısını Arjantin`e yollamasıyla ilgili olarak ise, " Bakılması gereken bazı oyuncular vardı.Şu an transferlerle ilgili yorum yapmıyorum. Biri giderse kulüp kazanır ama biz kaybettik. Yabancımız çok fazla , azaltnak durumundız. Türkiye`den alamazsak dışardan alacağız." dedi.

FATİH TERİM
Programda ilk olarak söz alan lider Galatasaray`ın teknik direktörü Fatih Terim, "34. haftaya gelinceye kadar 6 hafta kala, Galatasaray`ın şansı ne kadarsa, play-off`un sonuna kadar da şans o kadar. Süper Final`de ara açılabilir, ara kapanabilir de. Ben olayın tarifini böyle yapıyorum. Puan kısmı dışında bu güven, takım adına oynanacak maçlar öncesi konsantrasyona yardımcı olan bir duygu. 14. haftada liderliği alıp 20 hafta götürmüşüz. Bu önemli bir şey, kolay değil" diye konuştu.

AYKUT KOCAMAN
Daha sonra sözü alan 2. sıradaki Fenerbahçe`nin teknik direktörü Aykut Kocaman ise, "Dört takım da kapasite olarak bakılırsa, birbirine çok yakın takımlar" derken bütün maçların ortada olduğunu ve her sonuca açık olduğunu söyledi.

TAYFUR HAVUTÇU
Beşiktaş`ın teknik direktörü Tayfur Havutçu ise, geçen sezon da Schuster`den sonra görevi aldığını belirterek, geçen sezonki gibi camianın yüzünü kara çıkarmamak için çalışacağını ifade etti. Geçen sezon Türkiye Kupası`nı kazandıklarını hatırlatan Havutçu, "Sonra Türk futbolu bir tramva yaşadı. Bu süreçten herkes etkilendi ancak Beşiktaş`ın saha içinde daha çok etkilendiğini düşünüyorum. Bir takım teknik direktöründen ve futbol şube sorumlusundan ayrı kalıyor. Carvalhal göreve geldi. Sonrasında yeni bir yönetim. Biz Süper Final`i bir fırsat olarak görüyorum. Yaşanan sıkıntılı süreci burada unutturabiliriz. Her hafta her şey olabilir. Futbolcularıma inanıyorum. Özelliklte bu süreçte iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. " diye konuştu.

FATİH TERİM
İkinci kez sözü devraldığında ilk olarak Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu`ya başarılar dileyen Fatih Terim, Galatasaray kötü olmasa bizi neden göreve çağırsınlar? Bence büyük kulüplerin mazilerinden gelen bir refleksleri var. Kötü durumlarda camia olarak tepki veriyorlar. Biz o tepkiyi aldık. Bu aşamada taraftarımız bizim çok yanımızda durdu. Başlangıçta bir takım tatsızlıklar oldu. Florya`da olan arkadaşlarım, yardımcılarım ve oyuncularımla birlikte güzel bir takım oyunu sergiledik. Odak noktasdı Galatasaray`ınm kötü durumdan çıkmasıydı. Teşhis kondu, tedavisi de giderildi. Çabuk toparladık. Bu arada oyuncularımızla birlikte geçen yılları unutturduk. Bu sürecin büyük bir bölümünü iyi oynama isteğiyle pozitif bir şekilde geçirdik. Baktığınızda biz 9 oyuncu takıma kattık. 10`uncu oyuncusu saymıyorum, o genç. 16-17 ismi ise gönderdik." dedi.
"Florya düzelmeden, Galatasaray düzelmezdi" diyerek önemli bir teşhiste bulunan tecrübeli çalıştırıcı, " Yönetimimiz sağolsun bize bu yetkiyi tanıdı. Florya kendine geldikten sonra diğer sorunların üstüne gitmek kolay oldu. Şu aşamada ne derseniz kolay sayılır. Kazandıktan sonra konuşmak kolay derler." diyerek bu sezonki başarının temelinde Florya`daki atmosferin değişmesini gösterdi.

AYKUT KOCAMAN
3 Temmuz sabahı başlayan şike soruşturmasının futbol ailesi adına sıradışı bir dönem olduğuna vurgu yapan Fenerbahçe`nin çalıştırıcısı Aykut Kocaman, "Olayların göbeğindeki takım Fenerbahçe oldu. İsimlendirmek doğru mu bilmiyorum ama örnekleme yapmak adına, 2 Temmuz`da Andre Santos`u göndererek Reto Ziegler`i almak bir güç gösterisidir. 4 Temmuz`da böyle bir şey yaşanırsa durum farklı algılanır. Oyuncularımızın gitmesi bizi kötü etkiledi. Şu anda atlatıldı demek büyük bir iyimserlik olur. Önümüzdeki dönemlerde bile etkisini göreceğiz. Attığımız ve yediğimiz gollerde ciddi etksini gördük. Lugano, Niang, Santos`u aradık" dedi. Lige takım savunması olarak güçlü başladıklarını ifade eden Kocaman, ilerleyen dönemlerde defans hattında sıkıntılar yaşadıklarını ve çok gol yediklerini belirtti. Başarılı teknik adam, temel sorunlarını ise 34 maçta 34 gol yemek olarak gösterdi.

TAYFUR HAVUTÇU
UEFA Avrupa Ligi`ndeki başarılı sonuçların lige niye yansımadığı sorulan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, "Avrupa kupalarında Türkiye`ye puan kazandırdık. Ligde maksimum 20-22 puan daha fazla toplamamız gerekiyordu. Avrupa maçlarında daha iyi oynadık. Eksiklerimizi iyi biliyoruz. Şimdi elimizde bir fırsat var. Bu fırsatı avantaja çevirmek istiyoruz" diyerek geleceğe umutlu baktığını ifade etti.

FATİH TERİM
Sezon başında takıma katılan isimlerin büyük verim verdiği hatırlatılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Transfer bir takımın en önemli özelliklerinden biri. Zaman zaman hepimiz hata yapabiliyoruz. Bu sene doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Bu sene en az yabancıyla biz oynuyoruz. Bizim yanlış yapma sıkıntımız yok. Bütün arkadaşlarımız bize yardımcı oldu. Herkese teşekkür ediyoruz. Eboue`yi aldık diye dayak yiyecektik. Bonservis bedeli nedeniyle eleştirildi" diye konuştu.

"Felipe Melo ile ilgili durumları biliyorsunuz Gönül isterdi ki hiç olmasın. Onlar da tatlıya bağlandı" diye konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Elmander biz gelmeden alındı. Çok iyi bir iş yapıldı. Arda`nın gitmesi ise sürpriz oldu. Ligin başlamasında 45 gün rötar olunca, Arda ile oynayacağımızı düşünürken, Arda ayrıldı. Bu bizim için önemli bir kayıptı. Arda`nın yuvası burası. İstediği zaman buyursun. Orada iyi gözüküyor. Ancak benim için ayrılması üzücü oldu. Sonra Riera geldi. Bazısı iyi, bazısı kötü performans verecek. Herkesin iyi dediği transfer bile kötü çıkabilir. Aşı bazen tutmuyor. Bir parantez de kalemize açmak lazım. Kalemizi de sağlama aldık. Galaatsaray son dönemde çok fazla kaleci değiştirdi" dedi.

"REYES VE FORLAN`I BEN İSTEMEDİM"
Atletico Madrid`ten transfer edilen Ujfalusi`nin bonus olarak geldiği iddialarına da değinen Terim, "Ujfausi her yerde oynayabilen bir isim ve o en ucuzu. Reyes ile Forlan olmayınca, ki başkanımız bizim ısrarımızla gidip el sıkıştı. Forlan ve Reyes`in istememeleri üzerine iş başka yöne döndü. Sonra rakamlar artınca ben istemedim. Selçuk`un transferi öncesinde ben Amerika`ya gitmiştim. Onu almakla çok önemli bir iş yaptık. Trabzonspor`a da buradan teşekkür ediyorum. Çok karakterli bir oyuncu. Bence Taffarel de Hasan Şaş da, Ümüt Davala da ve Scott da bizim için iyi transfer. Transfer hepimizin kullanması gereken bir şey. Oyuncu da bizden memnun olmayabilir" diyerek sözü Aykut Kocaman`a devretti.

AYKUT KOCAMAN
Son iki sezonda kendi sahasında mağlup olmadıkları hatırlatılan Fenerbahçe`nin başarılı çalıştırıcısı Aykut Kocaman, "Kazanma serisi dönemlik bir şey. Olumlu da, olumsuz da olsa bence durum aynı. Şimdi 3 büyük takıma kendi sahamızda oynayacağız. Yenilmezliği korumanın ötesinde bir duyguya sahibiz" dedi ve yenilmezlik serisinin üzerlerinde baskı yaratmayacağını iddia etti.
Futbolda şiddet konusunda Aykut Kocaman , "Zaman zaman öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Sözlerimizin ne kadar arkasında duruyoruz? Şiddet şiddeti doğuruyor. Şiddet asla marifet değildir. Buradan geri dönüş olur mu? Bence olmalı" diyerek artık spor sahalarındaki şiddeti sonlandırmak gerektiğini söyledi.

TAYFUR HAVUTÇU
Beşiktaş oyuncularının maç seçtiği iddialarına cevap veren Tayfur Havutçu ise, "Maç seçmelerine katılmıyorum. Lig maçı da, Avrupa maçı da, kupa maçı da aynıdır. Özellikle derbilerde ben takımımın iyi oynadığını düşünüyorum" dedi. Yerli ve yabancı oyuncular arasında ayrım olduğu konusuna da değinen Havutçu, "Yerli yabancı ayrımı bizde yok. Lider takımı ağırlayacağız. Beyaz bir sayfa açıyoruz. Taraftarlardan isteğim pozistif enerjiyle takımın arkalarından olmalarını istiyorum. Onların enerjisine ihtiyamımız var" derken; Galatasaray`ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

FATİH TERİM
Taraftarlarına bir şeyler söylemek istediğini ifade eden Fatih Terim, Biz hiç ceza yemedik. Herkes bizim misafirimiz oldu. Kimse bizden şikayet etmedi. Galatasaray seyircisinin burada hakkını yememek lazım. Bu durumu örnek olarak gösterebiliriz. Bugün Manisa`da Galatasaray seyircisi her hangi bir şey yapsa, biz Centilmen Lig`de ikinci değil üçüncü olacaktık. Bu da 1 trilyon fark ettirecekti" diyerek Galatasaray taraftarının sınıfı geçtiğini belirtti.

"MELO BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ AMA..."
Taraftarlarına bir şeyler söylemek istediğini ifade eden Fatih Terim, Biz hiç ceza yemedik. Herkes bizim misafirimiz oldu. Kimse bizden şikayet etmedi. Galatasaray seyircisinin burada hakkını yememek lazım. Bu durumu örnek olarak gösterebiliriz. Bugün Manisa`da Galatasaray seyircisi her hangi bir şey yapsa, biz Centilmen Lig`de ikinci değil üçüncü olacaktık. Bu da 1 trilyon fark ettirecekti" diyerek Galatasaray taraftarının sınıfı geçtiğini belirtti.
Felipe Melo ve Albert Riera arasında geçtiğimiz hafta yaşanan kavgaya da değinen Fatih Terim, "Yerli yabancı tüm oyuncularımız odama geldi. Melo ile ilgili olayı zaten Galatasaray TV de haber yaptı. Kamuoyu ile her şeyi paylaşıyoruz. Açıkçası ben daha karar vermedim. Çünkü arkadaşlarımız bize saygısızlık etmiştir. Bunun disiplin cezası verilmiştir, veriliyor da. Parasal olarak hangi rakamları verirseniz verin, şampiyonluk yolunda bizle yürümüyorlarsa; bu en büyük ceza olur. Affetmek Allah`a mahsus. Biz bir konuda taviz vermedik, yanlış olmasın diye. Biz insanları kazanmak için burdayız. Önemli olan Galatasary değerlerine zarar gelmemesi. Yarın yöneticilerimle konuşacağız. Melo`yu biz 34 haftaya göre ayarladı. Melo benim odama en az 4 defa geldi. Özür de dilemiştir. Hataları zaten hoş görüyoruz. Yetenek de burda. Kolay insanı herkes yönetir. Galatasaray`ın ne kazanıp, ne kaybedeceğine bakmak lazım. Kafam da bir karar var. Çok üzüldüm. Alın terimize, renklerimize saygısızlığı kabul etmem. Daha önce yaptım, yine de yaparım. Ancak bugünkü hareket çok önemliydi, çok şaşırdım. İkisinin de üzüldüğünü biliyorum. Hala Melo ile konuşmadım ve onu görmedim. akşamları uyuyamıyorum. Melo bizim için çok önemli. Fazla kadro derinliğimiz yok. Prensipler uğruna bir takım şeyler feda edilebilir." sözleriyle iki oyuncu için önümüzdeki günlerde karar vereceğini açıkladı.

AYKUT KOCAMAN
Moussa Sow ile ilgili soruları cevaplayan Aykut Kocaman, "Sow çok geç geldi. Play-off`ta bize katkı sağlayacağını düşünüyorduk. Çok çok kaliteli bir oyuncu. Ancak her oyuncunun yaşacayağı temel sonuçları yaşıyor. Ülke değiştirmek kolay değil. Bence 6 maçlık seride beklediğimiz katkıyı verecektir. Benim düşüncülerimin üzerinde olduğunu düşündüm. Antrenman performansını sorarsanız, tam kapasitede olmadığını söyleyebiliriz. Bu 6 haftada o da yüksek bir ivme yakalayacaktır" dedi.

TAYFUR HAVUTÇU
Beşiktaş teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Portekizliler`in sezon sonu satılıp satılmayacağı hakkında "Fernandes geçen sene devre arası geldi. başlarda uyum sıkıntısı yaşadı. Geçen sezonun son iki ayında iyi oynadı. Bizde kiralıktı ve bonservisiyle taransfer ettik. Bu sezon performansını üst seviyeye çıktı. Diğer Portekizliler`in de geçen sene dönem dönem iyi oynadığı maçlar var. Bu sezon sakatlıklar da yaşandı. Zaman zaman iyi oynayamadıklarını söyleyebiliriz. Hepsi Türkiye`de kalmak istiyor. Sezon sonu Beşiktaş`ın çıkarlarına göre en doğru kararı vereceğiz. Ben onların Süper Final`de iyi oynayacağını düşünüyorum. Fernandes`e bir kaç teklif var. Beşiktaş`ın çıkarlarına göre en doğru karar verilecek. Sezon sonu durumu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu "Almeida`nın yaptığına anlam veremiyoruz. Uyarılarımızı yaptık ancak maç içerisinden anlık bir refleksle atıldı. Edu`yu alacaktık ama fırsat kalmadı" derken, Şenol Güneş, "Dünya Kupası`nda Tayfur oyuncumdu. İki defa oyuna alırken gol yedim. Bazen oyun durmuyor kötü oluyor" şeklinde konuştu. Fatih Terim ise "Bu hafta Baros giremedi bir türlü. Faul yapın dedim. Oyuncular konsantre olduğu için göremiyor. Faul yapmaları lazım böyle durumlarda" dedi.

FATİH TERİM
Manisaspor deplasmanında kaleci Muslera`nın penaltı kullanmasının ardından aldıkları eleştiriler hakkında konuşan Fatih Terim, "Düşmüş bir takımdan ve 3-0 olmuş bir oyundan bahsediyoruz. Ayrıca bütün yabancıların gol atması bir durumu var. 2000 yılında Ali Sami Yen`de son maçta Taffarel`e penaltı attırmadım. Şimdi bunu saygısızlığın öteesine de götüren var. Dün akşam uçakta olmamız iyi oldu. Biz takım olarak saygılı ve hoş görülüyüz. Aynı şeyi karşıdan göremiyoruz. Malesef kendi içimizden top oynadığımız oyunculardan da bu eleştirilerin gelmesi üzüyor. 90. dakikada kaleci gidip kornerde kafa atmaya gidince kimse laf etmiyor. Hiç yakışmadı tamam da, ne yakışmadı? Neyi yanlış yaptık? Oyun 3-0, küme düşenle alay mı ettik? Bunu söyleyenler neden olduğunu söylemiyor. Anlatın bir de onu bilelim. O takım daha önce düşmüş. Biz her takıma saygılı olduğunu söylüyoruz. Bugün gol krallığına giden kaleciler görüyoruz. Bunu alıp haber yapıyorsunuz. Eğer siz bir şey bulmak isterseniz, bulursunuz. Diyorum ya iyi ki uçağa bindik. Son dönemde bazı kurumların ve arkdaşların böyle durumu var. Florya`da kanlar, olaylar gibi şeyler de duyduk. Bir tanesi devletin kanalı. Bir tane çıplak kafalı adam. Zaman zaman konuşuyoruz ve Galatasaray Kulübü`ne büyük bir iş düşüyor. Ulaşılması kolay olunca duruş sergilemek gerekiyor. Saygı ve hoşgörü çok önemli. Hiç hoş görülü değiliz. Sabırları zorlamamk lazım. Biz de azmızdan çıkacaklara dikkat edeceğiz. Diğer arkaşlar da edecek. Bir yere varacaksak, hep beraber varacağız. Küme düşmüş bir takıma, meslektaşıma böyle bir şey yapmam mantıklı mı? Benim söylediklerimi bir kaç kişi alıyor. Daha fazla açmıyorum. Her hafta bu durum istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Manisa tarafından yanlış anlaşılma varsa özür de dilerim, dilmeye de hazırım. Ben fazla gitmeyin, bu tarafta oynayın diyen bir adamım. Meslektaşlarımı düşünürüm. Böyle bir çok maç söyleyebilirim. Bir sene sonra Galatasaray`ın oyuncularının hepsinin gol attığının hatırlanmasını istedik." sözleriyle eleştirilere sert cevap verdi.
 
  
SÜPER  FİNAL TARİHLERİ

1. hafta (14-15 Nisan)
Fenerbahçe - Trabzonspor
Beşiktaş - Galatasaray

2. hafta (21-22 Nisan)
Galatasaray - Fenerbahçe
Trabzonspor - Beşiktaş

3. Hafta (28-29 Nisan)
Trabzonspor -Galatasaray
Fenerbahçe - Beşiktaş

4. Hafta (2-3 Mayıs)
Galatasaray - Trabzonspor
Beşiktaş - Fenerbahçe

5. Hafta (5-6 Mayıs)
Trabzonspor - Fenerbahçe
Galatasaray - Beşiktaş

6. Hafta (12-13 Mayıs)
Fenerbahçe - Galatasaray
Beşiktaş - Trabzonspor


Kaynak:İlkhaber


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir