Şapkalı Türküler albümü çıktı

Şapkalı Türküler albümü çıktı

Çaykara?lı müzisyen Cengiz SELİMOĞLU ?Şapkalı Türküler? albümü ile sevenleri ile buluştu.

Müzik alanında şan, diksiyon ve sahne eğitimi alan sanatçı, farklı tarzı ve yorumuyla ilk albümü olan ?Ortanca? ile müzik severlerle buluştu.

Karadeniz türküleri dışında diğer yörelerin türkülerini de başarıyla seslendiren Selimoğlu, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda büyük organizasyonda, yerel ve ulusal medyada da kaliteli programlar da sıkça yer aldı. İlkelerinde hep daha kaliteli işlere imza atmayı hedefleyen sanatçı büyük müzik ustası Fuat Saka´nın da beğenisini kazandı. Karadeniz ´in şapkalı sanatçısı, sanat yönetmenliğini kemençe üstadı Tahsin Terzi´nin, prodüktörlüğünü ve aranjelerini Fuat Saka´nın yaptığı ?Şapkalı Türküler? isimli ikinci albümü ile kendine has tarzıyla yeniden sevenleriyle buluştu.

Cengiz SELİMOĞLU kimdir

04.10.1975 Yılında Çaykara` da doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Çaykara da, lise öğrenimini ise Trabzon` da bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve İsletme Fakültesinden mezun oldu. Çocukluğun da başlayan müzik sevgisi zamanla sanat hayatının içinde yer almasına neden oldu.


www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir