Çaykara`da Öğrenci servisi Dereye uçtu

Çaykara`da Öğrenci servisi Dereye uçtu

Kaza, bu sabah saat 08:00 sularında meydana geldi. Mehmet KURT yönetimindeki 61 S 0558 plakalı araçla Uzungöl Beldesinden aldığı 21 öğrenciyi Çaykara Çok Programlı lisesine götürürken Uzungöl-Karaçam yol ayırımında Solaklı deresine uçtu.

İlk belirlemelere göre aracın rotunun çıkması sonucu meydana geldi. Kazada, aracın sürücüsü Mehmet KURT ile araçtaki öğrenciler hafif yaralandı.

Olay yerinde Çağrılan ambulanslarla yaralılar Çaykara, Of, Sürmene ve Trabzon hastanelerinde tedavi altına alındı. Meydana gelen kazada bazı öğrencilerin ayaklarında kırık olduğu belirlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ali Riza ALTINSOY

 
Kazada son durum: Saat:10:15
Kazada Lise Öğrencilerimizden Fatma MANAP,Meryem İLHAN,Fatma KUL ve Damla ÇELEBİ Ayaklarında Kırık şüphesi ile Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastahanesine sevk edildi.Diğer Öğrencilerimizin durumları iyi.Ayakta tedavi edilerek evlerine gönderildiler.
 
Olayı haber alan Çaykara Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hoşoğlu, Şube Müdürleri, Okul Müdürü ve öğretmeler hastaneye geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü öğrencilerle bizzat ilgilenerek doktorlardan öğrenciler hakkın bilgi aldı.
Alınan son bilgilere göre Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
Olaydan haberdar olan öğrenci yakınları hastanelere akın etti. Çok Programlı Lisesi öğrencileri de arkadaşlarından haber alabilmek için Mehmet İlhan Durdun Hastanesi bahçesinde bekliyor.
 


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir