Uzungöl`de sporlar sınır tanımıyor

Uzungöl`de sporlar sınır tanımıyor

Doğu Karadeniz Bölgesi`ni tanımak ve tanıtmak amacıyla çeşitli gezi ve aktiviteler gerçekleştiren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyeleri, Uzungöl`ün keşfedilmemiş yaylalarında bir araya geldi.

Baharın gelmesiyle yaylalara akın eden dernek üyeleri, kar kürtüklerinin oluşturduğu bölgelerde kayak yaptı, kartopu oynayarak gezinin tadını çıkardı. Yürüyüş boyunca Trabzonspor aşkını her yerde gösteren üyeler, Bordo-Mavi kaşkol ve bayrakları asmayı ihmal etmedi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği olarak amaçlarının Doğu Karadeniz`in sahip olduğu doğal güzellikleri tanıtmak olduğunu ifade eden derneğin başkanı Aydın Mutlu, şöyle konuştu: "Bölgemizin doğal güzellikleri insanları büyülerken, havası ile sağlıklı bir ortam sunuyor. Üyelerimizle birlikte zaman zaman gezi düzenliyoruz. Bu sayade hem spor yapıyor hem de bölgemizin doğal güzelliklerini görme imkanı buluyoruz. Bölgemizi ne kadar iyi tanırsak, o kadar iyi tanıtabileceğimize inanıyoruz.

Etkinliğimize farklı şehirlerden katılanlar zorlu şartlarda olsa dahi geziden büyük keyif aldıklarını söylüyorlar."

Dernek olarak düzenledikleri gezilere isteyen herkesin katılabileceğini ifade eden Mutlu, şunları söyledi: "Doğa sporlarından gezi ve keşiflere kadar her şeyin bulunduğu bu platformda, isteyen herkes etkinliklerimize ailesi ve arkadaşları ile katılabilir. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı ve daha güzel etkinliklerle doğaseverlerle birlikte olmak istiyoruz."uzungol_doga_sporu.jpg

   www.caykaragundem.com




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir