Dernekpazarında güvenlik toplantısı

Dernekpazarında güvenlik toplantısı

Dernekpazarı İlçesi?nde yapılan Eylül Ayı Güvenlik toplantısında ilçenin güvenliği ele alındı.
Kaymakamlık Makamında yapılan toplantıya Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, İlçe Jandarma Komutan Vekili Metin Mert, Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, İlçe Emniyet Amiri Yaşar Açıkmeşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Şahin, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Onur İbrahimağaoğlu, Esnafları temsilen Mehmet Kadri Çıkrık, Eyüp Çıkrık ve İlçe Basın Temsilcisi Fahri Düzenli katıldı.
 
Toplantıda konuşan Emniyet Amiri Yaşar Açıkmeşe önceki toplantılarda görüşülen ve yapılması planlanan çalışmaların yapıldığını çalışmaların bu dönemde de sürdürüleceğini belirtti.
 
Açıkmeşe, eğitim-öğretimin başlaması nedeniyle öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmek üzere bir polisin görevlendirildiğini belirterek, servis araçlarının mevzuata uygunluğunun denetleneceğini, internet kafelerdeki denetimin hızlandırılacağını, ilçe içindeki trafik akışı kontrollerinin daha kısa aralıklarla yapılacağını, kadın haklarının korunmasında azami titizliğin gösterileceğini, okul aile birliği, çevre ve toplum sağlığı birimleriyle koordineli çalışmaların yapılacağını, Polis, güvenlik ve emniyet dallarında sosyal etkinliklere devam edileceğini belirtti.
 
Emniyet Amiri Yaşar Açıkmeşe Mobese sistemi ile 24 saat gözlenen ilçenin % 80?inde başarı sağlandığını, yeni ilavelerle ilçenin denetiminin daha da güvenli hale getirileceğini ifade etti.
 
Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, toplantının faydalı geçtiğini belirterek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Kaynak:Of Havadis


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir