Şike için sivil Toplum Örgütleri bir araya geldi

Şike için sivil Toplum Örgütleri bir araya geldi

Trabzonspor Yönetimi ve Başkan Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya geldi

FARUK ÖZAK HARİÇ SİYASİLERE ÇOK SERT MESAJLAR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Trabzonspor?a sahip çıkılması noktasında yalnız kaldıklarını ve siyasilerin gerekli desteğini alamadığını belirterek,?Bir çok milletvekilimiz var fakat bir çoğunun ismini bile bilmiyoruz.Trabzonspor`a bu noktada yardım etmeleri şart.Ben nezarethanedeyken Faruk Özak`tan başka kimse beni aramadı.Ben milletvekillerinin emrimizde olmasını değil yanımızda olmasını istiyorum.Ama gördüğümüz gibi Akif Hamzaçebi Fenerbahçe kongre üyesi!? dedi
Sadri Şener şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye?de 3 Temmuz?dan bugüne süre gelen Şike ve Teşvik süreci içerisindeyiz. İfademiz alındı nezarete girdik 30 saat kaldıktan sonra savcı tarafından serbest bırakıldık. Suçlandığımız iki maç var. İki maçta da savcının yazdığı yazıda gerekli bilgi ve belgeye rastlanmamıştır ifadesi yer alıyor. Dolayısıyla hem etik kurulunun verdiği raporda hem de cezai bölümde temiz olarak atlatacağız.CHP İzmir Milletvekili ve Kocaelili bir vekil Fenerbahçe`nin tüm davalarını izliyor. Ben buradaki parti il başkanlarına sesleniyorum. Yarın bu etik kurulu raporu açıklanınca haksızlığa uğrarsak protesto için görevinizden istifa edebilir misiniz ,edemezsiniz. Bunu yapamazsınız. Ben bu davanın seyrini değiştirmek için gerekirse istifa ederim. Biz bu işi yaparız bırak derseler hemen bırakırım.?

LİGDEN ÇEKİLME

Bazı sivil toplum örgütlerinin dile getirdiği, TFF`nin şike soruşturması sonucunda şampiyonluk kupasının Trabzonspor`a verilmemesi halinde takımın ligden çekilmesi yönündeki görüşü de kentte tartışmalara yol açtı. Bu yöndeki haberlerin bazı internet siteleri ve yerel gazetelerde yer alması üzerine, taraftarlar bu görüşe tepki gösterdi. Başkan Sadri Şener de, "Takımın ligden çekilmesi söz konusu değil" ifadesini kullandı.

Bugünkü toplantının basına kapalı bölümünde sivil toplum örgütü temsilcilerinin ligden çekilme yönündeki görüşlerini dile getirmesi halinde sert tartışmaların yaşanabileceği vurgulandı. Bu arada toplantı sonrasında Sadri Şener, katılımcılara tesislerde bir öğle yemeği verecek.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir