Çaykara İlçe Halkının Yol İsyanı!

Çaykara İlçe Halkının Yol İsyanı!

Yaklaşık bir yıl öncesinde Çaykara ilçesi girişinde yapılan çalışma sonucunda Stabilize haline gelen yolun bozuk zemini sürücüleri zor durumda bırakıyor.

Çaykara ilçesi ve Uzungöl Turizm yolu olması nedeniyle önem arz eden yolun bu kadar uzun bir sürede stabilize şeklinde bırakılıp asfalt yapılmaması Uzungöl`e gelen ziyaretçilerle, Çaykaraya gelen sürücülerin büyük tepkisini çekmektedir.

Karayollarının ağında olan bu yolun uzun süreden beri asfaltlanmaması vatandaşları çileden çıkarıyor.

ÇAYKARA İNSANI CEZALANDIRILIYOR 
Çaykara İlçesinde, son günlerde vatandaşlar tepkilerini dile getirirken; Sadece seçim zamanı, kendilerinin hatırlandığını, bazı köy yollarının her gün bakımı yapılırken, Turizm yolu olan ilçe girişinin yaklaşık bir yıldan beri asfaltlanmaması, Çaykara insanı cezalandırılıyor, diyerek tepkilerini dile getirdiler.


OF ÇAYKARA YOL ÇALIŞMASI TEHLİKE SAÇIYOR
Of Çaykara yolunda 13 kilometrelik yolun genişletme çalışmaları devam ediyor. Bu arada yapılan çalışmalar esnasında tehlike arz eden yerlerde sürücüleri açık bir şekilde uyaracak gerekli trafik işaretlerinin olmaması kazalara davetiye çıkarıyor.

GÜVENLİK NE OLACAK
Araç sürücüleri yapılan çalışmaya anlam veremediklerini belirterek bir yandan iyileştirme yapılırken bir yandan da trafiğin tehlikeye düşürüldüğünü savunuyorlar. 


Haber: Çaykara Gündem



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir