Yıldızlı Güven Hastanesi Şampiyon oldu

Yıldızlı Güven Hastanesi Şampiyon oldu

Trabzon?da özel ve devlet hastaneleri bayan voleybol takımları arasında düzenlenen voleybol şampiyonasında Özel Yıldızlıgüven Hastanesi şampiyon oldu.

Hemşirelik haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvasına Of Devlet Hastanesi, Sürmene Devlet Hastanesi, Akçaabat Devlet Hastanesi, Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi, Numune ( Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi), 112 Acil Servis, KTÜ Hemşirelik Yüksekokulu ile Özel Yıldızlıgüven Hastanesi bayan voleybol takımları katıldı. Özel Yıldızlıgüven rakiplerini geçerek Of Devlet Hastanesi ile Of?ta yaptığı final maçı sonrası şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Özel Yıldızlıgüven Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayla Azaklı, Hemşirelik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen turnuvada şampiyon oldukları için mutlu olduklarını belirtirken, hastanedeki görevlerini aksatmadan maçlarını kazanan bayan voleybol takımı sporcularını tebrik etti. Şampiyonluk kupasını kazanan takımın kaptanı Fatma Topuz ve takım arkadaşları Özge Aydemir, Dilek Gökçe, Bahar Türkmen, Elvan Hacıhüseyinoğlu, Meral Akyüz ve Tuğba Canikoğlu kupalarını alarak Başhekim, Op.Dr. Yusuf Aşık?a götürdü. Aşık, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını dilerim.

Kaynak: ilkhaber




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir