Yavuz Selim İlköğretim Okulundan Dayanışma Yemeği

Yavuz Selim İlköğretim Okulundan Dayanışma Yemeği

Trabzon merkezindeki okullardan Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği velilere yönelik ?Birlik ve Dayanışma? yemeği düzenledi.

Dayanışma yemeğine çok sayıda veli?nin yanı sıra, Okul Müdürü Kadir Yılmaz, Öğretmenler, Trabzon Belediye İç Denetçisi Osman Abanoz, Okul yöneticileri, Okul Aile Birliği üyeleri katıldı.

Park Restaurant?ta gerçekleşen yemekte Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Gürsoy, yaptığı konuşmada; ? Okulumuz yararına düzenlemiş olduğumuz dayanışma yemeğine hoş geldiniz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıma, velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca hepinizin Anneler gününü kutluyorum.?dedi.

Yavuz Selim İlköğretim okul Müdürü Kadir Yılmaz yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi;  ?Bu kaynaşma yemeği düzenlenmesinde emeği geçen başta okul Aile Birliği üyeleri olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kaynaşma ve dayanışma yemeği ile velilerimiz ve öğretmenlerimizi bir araya getirdik. Bundan sonra velilerimizle daha fazla bir araya gelerek Okulumuzda birlik ve beraberlik içinde daha başarılı gençler yetiştirmek istiyoruz?,dedi.

Program konuşmaları takiben, yemeklerin yenilmesi ile birlikte Okul Aile birliği üyeleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.































FotoHaber: Çaykara Gündem





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir