Okul Aile Birliği`nden Anneler Günü Kutlaması

Okul Aile Birliği`nden Anneler Günü Kutlaması

Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği anneleri, kendileri için düzenlenen yemekte, doyasıya eğlendiler.

Anneler Günü dolayısıyla Kanuni Anadolu Lisesi okul aile birliği Akçaabat Körfez Restaurant?ta birlik üyesi annelere yönelik bir yemek düzenledi. Çok sayıda annenin katıldığı yemekte davetliler doyasıya eğlendi. 

Toplantıda bir konuşma yapan Kanuni Anadolu Lisesi okul aile birliği Başkanı, aynı zamanda,Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan yardımcısı Osman ABANOZ, Anneler günü münasebetiyle düzenledikleri programdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, tüm annelerin gününü içtenlikle kutladı. 

Abanoz, konuşmasının devamında ise; "Her geçen gün gerek eğitim gerekse sosyal ve kültürel alanda başarı çıtası artarak Yükselen Kanuni Anadolu lisesi geçen yıl 53 Tıp Fakültelerine öğrenci verdiğini, Ayrıca yarışmalarda Türkiye derecelerinin bulunduğunu, bu başarının, Okul yönetimi, öğretmenler ve siz değerli velilerin verdiğiniz desteklerden dolayı herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bu Özel günde tüm velilerimiz adına Okul Aile Birliği olarak sizlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ayrıca, bu özel günün hazırlanmasında büyük emeği olan Eczaci Asiye AYDIN?a Teşekkürlerimi sunuyorum, dedi. 


Okul aile birliği üyelerinden Kıymet RENDECİ yaptığı kısa konuşmada, Toplantıya katılanlara teşekkür ederek, herkese iyi eğlenceler dileğinde bulundu.

Ayrıca eğlencede çekilişle katılımcılara hediyeler dağıtıldı. Düzenlenen Anneler gününde, çalan müzik eşliğinde katılımcılar, gönüllerince eğlendiler. 


Günün en ilginç olayı ise, çekilişte kendisine altın çıkan, Sema Arslan?ın hediyesini almayarak, Kanuni Anadolu Lisesine bağışlaması idi.









Haber: Çaykara Gündem




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir