KA-FEM Anneleri unutmadı

KA-FEM Anneleri unutmadı

Kısa adı KA-FEM olan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneğince Aksular otelde yemekli Anneler günü düzenledi. 

Trabzon Aksular Otelde gerçekleşen yemekli toplantıya KA-FEM üyesi Annelerin yanı sıra, Çaykara Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Osman ABANOZ, KA-FEM üyesi olan, Trabzon Dumlupınar İlköğretim emekli Müdürü Hemşerimiz Hasan Serencan ile eşi Hatice serencen, Çaykara?dan gelip geceye renk katan, Hikmet VELİOĞLU, Hasan ERGEN, Necati DİNÇ, Kemal KAHVECİ, İbrahim KILIÇ, Süleyman SELÇUK ve çok sayıda misafir anne ve beyleri katıldı. 

Tüm kadınların Anneler Günü?nü kutlayan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor kulubu Derneği Başkanı  Ali ATANUR; Tüm Annelerin Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır, diyerek Annelere hitaben şiir okudu. 

Atanur; 10 Hazıran 2012 tarihinde Trabzon Osman Turan Kültür merkezinde Derneğin konseri olduğunu belirterek,tüm müzik severleri konsere davet etti. 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren gecede, katılımcılar gönüllerince, doyasıya eğlendiler.
 

Kısa adı KA-FEM?i Tanıyalım
Kısa adı KA-FEM olan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü 1988 yılında kuruldu. Bünyesinde THM Çocuk korosu, THM gençlik korosu,THM yetişkinler ve TSM yetişkinler korosu bulunmaktadır.

Dernekte Ney,Bağlama, Gıtar,Keman ve bütün enstrüman kursları verilmektedir.





























FotoHabar: Çaykara Gündem



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir