Telefonda Cevapsız Çağrılara Dıkkat!

Telefonda  Cevapsız Çağrılara Dıkkat!

Son dönemlerde cep telefonlarına yurt dışı numaralardan gelen çağrılarına dönen cep telefonu kullanıcıları yüksek cep faturaları ile karşılaşınca şok oluyor.

Özellikle faturalı hat kullanıcılarının cep telefonlarına gelen yurt dışı numaralarından gelen çağrılar birçok kişiyi mağdur ediyor. 

TELEFONLA ULUSLARARASI DOLANDIRICILIK
Genellikle faturalı hatları arayarak çağrı bırakan +35989, +39319, +22455, +35987 ile başlayan yurt dışı numaralarını geri aradığınız zaman hattınız 900`lü hatlar olarak bilinen özel hatların tarifesi ile ücretlendiriliyor. Bu dolandırıcılar sürekli yeni yöntemler deneyerek vatandaşları dolandırmaya devam ediyor.

Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez çalıyor ve kapanıyor. Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz. Bu tuzağa düşmemek için, tanımadığınız bir numaradan size cevapsız çağrı gelirse sakın geri aramayın. Merak sonrası altından kalkamayacağınız bir fatura ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Merak ettikçe cevapsız çağrılara yapılan geri aramalarda karşılarına çıkan bayanların uzun uzun konuşmaya zorlamaları sonrasında gelecek faturalarınızı görünce şok olabilirsinz!

 
Haber: Çaykara Gündem

  


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir