Herkesi buluşturan Düğün

Herkesi buluşturan Düğün

Trabzon?da bulunan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Genel saymanı Çaykara Taşkıran Köyünden emekli öğretmenlerden Cevat Şahin?ın Kızı resim öğretmeni Şenay Şahin ile yine Çaykara Çambaşı Köyünden Çevre Mühendisi İsmail Hakkı Dinçer, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.
 
Trabzon?da Vesta düğün salonunda tüm Çaykara ve Dernekpazar?lıları buluşturan düğüne; Prof.Dr. Osman Bahadır, Prof.Dr. Ahmet Yıldız, Yrd. Doc. Dr.Turan Bahadır, Trabzon Hal müdürü Osman Zeki Bayram, Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulunun tamamı, eğitim, iş ve cemiyet dünyasından birçok isim ile yaklaşık 500 davetli katıldı. Şahin ve Dinçer Aileleri`nin davetlileri kapıda karşıladığı düğün töreninde, çiftlerin salona girmesinin ardından nikâha geçildi. Nikâh şahitliğini Erdal ve Ercan Şahin, Ali Şen ile Ahmet Dinçer yaptı.
 
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren törende, evliliğe adım atan genç çiftlerin mutlulukları gözlerden kaçmazken, arkadaşları doyasıya eğlenerek genç çiftin mutlu günlerine ortak oldular.

FotoHaber: Çaykara Gündem


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir