Avni Aker çimleri yenileniyor

Avni Aker çimleri yenileniyor

Trabzonspor Kulübü`nün anlaştığı Hollandalı şirket Hüseyin Avni Aker Stadyumu`nun çimlerini Cuma günü oynanacak olan Ankaragücü maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor.

 

Hollanda`dan tırlarla getirilen özel traktörler ve iş makineleri eşliğinde sahanın eski çimlerini söken yaklaşık 10 işçi, yeni çimler için zemini düzleme çalışmaları yapıyor. Toplam 300 bin Euro maliyeti olan yeni çimlerin 1. kalitede olduğu belirtildi.

 

Stat Müdürü Alparslan Özdemir, stadın Cuma günü oynanacak olan maça yetişeceğini belirterek, "Şu anda harmanlama yapılıyor. Çimler gelecek ve yerleştireceğiz. Cuma günü oynanacak olan maça yetişecek. En iyi çimi yerleştiriyoruz. Sözleşmeye göre de bizim hava koşullarımıza uygun olan bu çimler Hollanda`dan tırlarla geliyor" dedi.

 

YENİ ZEMİNDEKİ MUHTEŞEM ÖZELLİKLER !


Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu`nun yeni zemininde harika yenilikler olacak.
Zemini yapan firmanın 6 ay garanti verdiği ve bir elemanının 6 ay Trabzon`da zemini kontrol edecek olmasının dışında eşsiz özellikler yer alıyor Avni Aker`de.

 

Çimin alt yapı çalışmasında Avni Aker`in ortasına konulan Lazer sistemi ile makineler stadyumun eğimini ölçerek, standartlara uygun bir hale getiriyor. Çim serme çalışmalarında havanın yağışlı olmasının çalışmayı etkilemeyeceği öğrenildi.

 

Yeni çimler iç içe girerek altta bir sert tabaka oluşturup Avni Aker`in hem ömrünün uzun hemde daha kullanışlı olmasını sağlayacak.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir