Trabzonlu Genç Ölü Bulundu

Trabzonlu Genç Ölü Bulundu

Trabzonlu olan kayıp üniversiteli genç denizde ölü halde bulundu.

İstanbul Kartal sahilinde sabah sporu yapan bazı vatandaşlar, denizde gördükleri bir erkek cesedi ile şaşkına döndüler ve kısa bir şokun ardından polisi aradılar. Olay yerine gelen polis ekiplerinin kıyıya çıkardığı cesedin 21 yaşındaki üniversite öğrencisi olan Trabzonlu Zafer Gerekmen`e ait olduğu öğrenildi. Polis ekiplerin yaptığı incelemede sudan çıkarılan cesedin üzerinden Trabzon`un Düzköy İlçesi`nden Ali Gerekmen`in oğlu Zafer Gerekmen (21) adına olan kimlik çıktı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Gerekmen`in sosyal medyadan paylaştığı mesajlar
İşte o mesajlar:
"Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip, varlığını ilikler misin ömrüme?"
"Bitmez sandım, sandığımla kaldım!"
"Bu Cinayet Günahın En Has Hali İhanet Hakkıkmmı Ver Gideyim Adalet Son Kozum Olsun Zor da Sükunet Kendime Sarılır Donarım"
"Dön gel Birtanem Dön Gel, Nedir ki Sana Engel, Dön Gel Birtanem Dön Gel..."
"Sizde Palyançolar mutlu mudur? Bence değiller. Onları mutlu gibi gösteren yüzlerine çeşitli boyalar sayesinde giydikleri maskedir. Aslında onların içi kan ağlar, öyle ki ; ağladıklarında bile insanlar güler işte bu yüzden kimseye dertlerini anlatamazlar. Palyançolar aslında dünyanın en mutsuz insanlarıdırlar...."

"Zaman gelir bulursun.Aşk çalarsa kapını.Feryadın duyulursa biryerlerden.Ellerinden kayıp giderse hayat.Rengarenk dünyamı kararttığıniçindir zalim.."


Kaynak:İlkhaber




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir