Vali talimatıyla yol çilesi bitiyor!

Vali talimatıyla yol çilesi bitiyor!

Oldukça yoğun trafiğe sahip olan Turizm merkezi Uzungöl- Demirkapı-Arpaözü gurup yolunun uzun yıllardır bozuk olarak kullanılması yörede yaşayanlar ile bölgeye gelen turistlerin tepkisini çekmişti.

Gazetemiz Çaykara Gündem olarak 06 Mayıs 2012 tarihinde manşetten ?Demirkapı ve Arpaözü Köylülerinin yol çilesi? başlığı ile verilen haberimizde gündeme getirdiğimiz yol sorunu ile ilgili çalışmalara hız verildi. 

Turizm mevsiminin başlamadan önce yolun standartlarının geliştirilmesi ve asfaltlanması için İşadamı Şükrü FETTAHOĞLU ile Çaykara Dernek Pazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı Osman ABANOZ, Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK?a yaptıkları ziyarette gündeme getirildi. 

Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken binlerce kişinin ziyaret ettiği irili ufaklı 10 kadar doğa harikası göllerin ziyaretinde kullanılan yol olan, Uzungöl-Demirkapı, Arpaözü Şekersu,Yaylaönü gibi diğer yaylalara geziler düzenlenen bağlantı gurup yolunun asfaltlanması yapılan görüşmede Trabzon valisi Dr.Recep KIZILCIK?a iletildi. 


Vali Dr.Recep KIZILCIK Asfaltlama talimatı verdi. 

Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK İl Genel Sekreteri İbrahim KUL?u  arayarak  Uzungöl Haldizen vadisi üzerinde bulunan Demirkapı - Arpaözü yolunun Çayıroba yol ayrımına kadar olan bölümün Turizm sezonu yoğunluğu öncesinde asfaltlanması talimatı verdi. 

Yolun asfaltlanması ile ilgili çalışmaların yapılması için yol amirliğinin görevlendirildiği öğrenildi.










Haber: Çaykara Gündem





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir