Tekbir Giyim Trabzon mağazası açıldı

Tekbir Giyim Trabzon mağazası açıldı

Türkiye?nin önemli tesettür markalarından biri olan Tekbir Giyim mağazası Trabzon Gazipaşa caddesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çaykara?lı  Ekrem Çuman ve Hamit Bektaş tarafından açılan Tekbir Giyim mağazası açılışına Trabzon Belediye Başkanı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkan Yardımcısı Ergin Aydın ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı kısa konuşmada; Türkiye?nin en iyi markalarından biri olan Tekbir giyimin Trabzon?da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını, belirterek,hayırlı olması temenisinde bulundu.

Açılış kurdelesini Belediye başkanı Dr.Orhan Gümrükçüoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın ve Tekbir Giyim yönetim kurulu üyesi Şaban Karaduman tarafından  kesilmesinin ardından mağaza gezildi. Trabzon Gazıpaşa caddesinde açılışı yapılan Tekbir Giyim Mağazasına vatandaşların ilgisinin büyük olduğu gözlendi.

Açılışı yapılan Tekbir Giyim Mağazasında erkek ve bayanlar için değişik kıyafetler, ayakkabılar, düğün kıyafetleri ve spor kıyafetlerini de bulmak mümkün.

Haber: Çaykara Gündem



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir