Bayraktar: Artık Siyaset Yok, Bundan Sonra İcraat Var

Bayraktar: Artık Siyaset Yok, Bundan Sonra İcraat Var

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Artık siyaset yok, bundan sonra icraat var, bundan sonra yöremize, insanımıza, tüm Türkiye`ye hizmet var." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Artık siyaset yok, bundan sonra icraat var, bundan sonra yöremize, insanımıza, tüm Türkiye`ye hizmet var. Türkiye`yi dünya milletleri arasında en büyük 10 ekonomi arasına sokmak var. Bunun için canla başla çalışacağız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar`ı, çeşitli ziyaret ve görüşmeler için gittiği Trabzon`un Hayrat ilçesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. İlçe esnafının sorunlarını dinleyen Bayraktar, daha sonra Nuhoğlu Vakfı ile Hayratlılar Derneği`nin ilçe merkezinde, bu yıl 11`incisi düzenlenen "Geleneksel Hayrat Buluşması"na katıldı.

Kolbastı ve horon gösterisinin ardından bir konuşma yapan Bakan Bayraktar, Nuhoğlu ailesinin Of`un ve Hayrat`ın eğitimdeki gururu olduğunu belirterek, "Çok yakın olduğumuz bir ailedir. Türkiye`nin her tarafında bu aileden akrabalar var. Çetin Nuhoğlu Bey, bu yöreden yetişmiş bir kardeşimiz. Bu duygu ve bu sorumlulukla kendi yöresinin, kendi insanının daha iyi bir eğitim alabilmesi için bu vakfı kurarak maddi ve manevi 15 yıldır çalışmanın, emeğinin sonucu olarak bu günlere geldi. Bugün de kutlamaların 11`incisini yapıyoruz" diye konuştu.

Of, Hayrat ve Çaykara halkının çok önceden olduğu gibi bugün de eğitime büyük önem verdiğini ifade eden Bayraktar, "Vakıf Başkanı Hayretin Nuhoğlu`nu eğitime verdiği katkıdan dolayı kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz bu yörenin insanlarıyız. Hep dayanışma içinde olacağız, hep birliktelik içinde olacağız. Kardeşlik duygusunu, birliktelik duygumuzu artıracağız, bu Trabzon`umuza yakışan bir özelliktir" dedi.

Trabzon`un Türkiye`nin çimentosu, amiral gemisi olduğunu söyleyen Bayraktar, şöyle devam etti:

"Dün gece Trabzon`da Avrupa Gençlik Olimpiyatları`nın açılışı yapıldı. Dünyada hiçbir şehrin beceremeyeceği bir kalitede açılış yapıldı. 49 ülkeden katılım vardı. 4 binden fazla sporcu gelmişti. Trabzon`un şehir olduğunun, Trabzon insanın beyefendi olduğunun ve ülkesine alabildiğine bağlı olduğunun eseridir bunlar.

Türkiye Cumhuriyeti`nin yeni hükümeti, 61. hükümeti kuruldu. Ben de sizin sayenizde, biz de gayret ettik, burada milletvekili Safiye Seymenoğlu var, diğer milletvekilleri gayret etti. Esas Hayrat`ın, Sürmene`nin, Of`un, Araklı`nın, Trabzon`un ilçelerinin sayesinde kabinede yer aldım. Allah bizi mahcup etmesin. Burada ne söz verdiysek bunları program dahilinde hepsini yapacağız. Artık siyaset yok, bundan sonra icraat var, bundan sonra yöremize, insanımıza, tüm Türkiye`ye hizmet var. Türkiye`yi dünya milletleri arasında en büyük 10 ekonomi arasına sokmak var. Bunun için canla başla çalışacağız. "

"Geleneksel Hayrat Buluşması"na AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve diğer davetliler katıldı.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir