Uzungöl-Demirkapı yolunun 3.km`si asfaltlandı

Uzungöl-Demirkapı yolunun 3.km`si asfaltlandı

06 Mayıs 2012 tarihinde Çaykara Gündem gazetesi olarak ?Demirkapı ve Arpaözü Köylülerinin yol çilesi? başlığı altında manşet yaptığımız haberin ardından yapılan çalışmalar sonuç verdi.

Uzungöl?e gelen turistlerin, Demirkapı, Arpaözü köylerine uzanıp giden, Haldizen Deresi vadisi üzerinde 10 ile 20 km uzaklıkta olan dağların yüksekliklerinde yer alan 10 kadar irili ufaklı doğa harikası göllere, botanik amaçlı turların düzenlendiği, yolun 1.etabı olan Uzungöl?Demirkapı grup yolunun, Çayıroba yol ayrımına kadar olan 3.km yolun Trabzon İl Özel İdaresince asfaltlandı.

Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK? ın İl Genel Sekreterlerine verdiği talimat hemen sonuç verdi. Bir haftalık yoğun bir çalışma sonucu asfaltlama gerçekleşti.

Yolun Asfaltının devam etmesi için Çaykara İl Genel Meclisi Üyesi aynı zamanda İl Daimi Encümeni Mustafa HACIABDULLAHOĞLU?nun da gerekli girişimleri ve çalışmaları olduğu öğrenildi.


Asfalt çalışması için Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK ve İl Genel Sekreteri İbrahim KUL? a teşekkür eden vatandaşlar asfalt çalışmasında Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah AYGÜN?ün yerinde takip etmesinden dolayı memnuniyetini ifade ettiler.

Demirkapı köyüne kalan yaklaşık 10 km kısımda bir an önce asfaltlanacağı ümidini taşıyan vatandaşlar emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili daha önceki haberimiz için aşağıdaki linke tıklayınız.

www.caykaragundem.com/caykaradan/demirkapi-ve-arpaozu-koylulerinin-yol-cilesi-h453.html

Fotohaber: Çaykara Gündem

Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir