Genç Müsiad`lılar Uzungöl`de bir araya geldiler

Genç Müsiad`lılar Uzungöl`de bir araya geldiler

Genç Müsiad, 24.Genel Değerlendirme Toplantısı, Müsiad Trabzon şubesinin ev sahipliğinde Uzungöl de gerçekleştirildi.

28 Genç Müsiad Şube temsilcisinin hazır bulunduğu toplantıya Genç Müsiad Genel Başkanı Abdussamet Temel, Trabzon Müsiad şube Başkanı Çaykara`lı hemşerimiz M.Hanefi Mahitapoğlu, yönetim kurulu üyesi  S. Temel Bakkaloğlu ve Genç Müsiad Trabzon şube başkanı Kerem Altuncu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.Toplantının onur konuğu ise Tunus genç milletvekili Osama Al-sağir ?di.

Uzungül Fettahoğlu Grand Hotel?de gerçekleştirilen Genel Değerlendirme Toplantısında konuşan Genç Müsiad Genel Başkanı Abdussamet Temel,genç işadamlarının üstlendiği bu anlamlı görevin ülkemizi herdaim daha ileriye taşınmak amacıyla bu toplantıları yaptıklarını söyledi. Genç müsiad Trabzon şubesinine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Müsiad Trabzon şube başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu, Türkiye`nin birçok yerinden toplantı için gelmiş olan gençlerin ne kadar özel bir topluluk oluşturduğunun altını çizerek , Müsiad`ın sadece maddi bir birliktelik sağlayan insanların oluşturduğu bir topluluk olmadığını, yüksek ahlak değerlerine sahip insanların kendilerini bulabileceği bir kurum olduğunu ifade etti.

Genç Müsiad Trabzon şube başkanı Kerem Altuncu,katılımlarından dolayı herkese özel teşekkürlerini sunarak, toplantıdan geleceğe emin adımlarla ilerlememizi sağlayacak bir sonuç çıkaracaklarını söyledi.

24. Genç Müsiad Genel Degerlendirme Toplantısının onur konuğu olarak Trabzon?u ziyaret eden ve Genç Müsaid üyeleriyle biraraya gelen Tunus milletvekili Osama Al-Sağir, Tunus ile Türkiye arasında bir köprü kurmanın en güvenli yolunun, gençlerin oluşturdukları sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi. Trabzon`u evi kadar sevdiğini söyleyen Al- Sağir; sosyal , ticari ve kültürel ortaklığı sağlamak amacıyla Genç Müsiad`ı ziyaret ettiğini ifade etti.



www.caykaragundem.com





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir