İstanbul`dan Çaykara`ya gelin geldi

İstanbul`dan Çaykara`ya gelin geldi

Çaykara?nın renkli simalarından emekli öğretmenlerden Necmi-Sunay Sezer çiftlerinin, yakışıklı oğlu Tolga ile Çankırı?lı, Caferiye-Sabri Bilmez Ailesinin biricik kızları Zuhal Bilmez, Uzungöl Sezgin otelde düzenlenen dillere destan düğünle bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.

Kalabalık ve seçkin davetlilerin katıldığı muhteşem düğünde, genç çifti arkadaşları yalnız bırakmazken, Sezer ve Bilmez aileleri davetlilerle tek tek ilgilendi.

Düğün töreni tek kelimeyle muhteşem oldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine, yöremizin Sanatçılarından, Yakup Atalay, Nuri Bahadır, Kahraman Çolak, Kemençe eşliğinde söyledikleri yöresel türkülerle, Kerim Aydın ise çaldığı kaval eşliğinde gerçekleşen düğün töreninde, salon adeta karnaval yerine döndü.

Düğünün en ilginç konuklarından, Ahmet Yıldırım, nam-ı diğer Fadime Hala, çıktığı sahnede yaptığı espriler, anlattığı fıkralarla herkesi kırıp geçirdi.

Düğünde, müzik ekibinin romantik şarkıları altında uzun süre dans eden çiftlerin, davetlilerin de eğlenceye katılması düğün töreninde görsel bir şölen oluşturdu.

Davetliler, hayatlarını birleştiren Zuhal ve Tolga çiftini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

FotoHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir