Uzungöl Doğasporları dur durak bilmiyor

Uzungöl Doğasporları dur durak bilmiyor

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneğinin (UDSAK) üyeleri bölgemizin gözeliklerini tanımak ve tanıtmak için gerçekleştirdikleri aktiviteler çerçevesinde yeni bir yürüyüşle Uzungöl?ün keşfedilmemiş yaylalarında bir araya geldi.

Çeşitli illerden gelen sporcu dağcılarla beraber 15.07.2012 tarihinde  Bayburt geçidinden başlayarak  soğanlı  dağı,Tapanoz yaylası, Şekersu  yaylası ,Çelepçayır yaylasında dinlenme ve çay molası vererek  eşsiz doğa manzarası içinde organik likarba, ahududu ve, çilek toplayarak  yürüyüşlerine   devam eden sporcular, 20 km parkuru 5 saatte tamamlayarak yürüyüşün son noktası olan Uzungöl?e dönüş yaptılar.  Yürüyüş boyunca sporcular yorgunluklarını semaver çayı ve mangal keyfi yaparak sürdürdü. 

UDSAK Başkanı Aydın Mutlu yaptığı açıklamada, Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği olarak amaçlarının Bölgemizde bulunan doğa harikası yerleri keşfetmek ve insanımıza tanıtmak olduğunu vurgulayarak, Dernek olarak düzenledikleri gezilere isteyen herkesin katılabileceğini ifade etti.

Aydın, önümüzdeki yıllarda çok daha geniş katılımlı etkinliklerle keşfedilmemiş eşsiz doğanın güzelliklerini, doğaseverlerle birlikte olmak istiyoruz, dedi.





 
       

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi






Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir