Çaykara`da iftar dayanışması

Çaykara`da iftar dayanışması

Çaykara Yeşilalan Köyü eski Muhtarlarından İshak Ocak tarafından Yeşilalan Köyündeki Alabalık tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, Cumhuriyet Savcısı İsmail Gökhan Orman, Çaykara Belediye Başkan Vekili Hasan Karaçay, KTÜ Öğretim üyesi Yrd.Doc.Dr. Mehmet Okutan, İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, Emniyet Amiri Vekili Erdal Çelebi, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Kekil,  Karakol Komutanı İbrahim Kaya, Belediye Meclis üyeleri , Köy Muhtarları ,Çaykara?da çalışan devlet memurları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kaymakamlar kararnamesi ile İller idaresi Genel Müdürlüğü şube müdürlüğüne ataması yapılan, Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, İftar yemeğinde bulunan tüm katılımcıları tek tek dolaşarak hatırlarını sordu ve sohbet edip bilgi alışverişinde bulundu.

 

Atay, Ramazan ayının bolluk, bereket ayı olduğunu ifade ederek, " Bu ay dinimiz açısından kutsallığı kadar, bolluğu ve bereketi ile önemli aylardan biridir. Bu ayın herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, katılan herkesin Ramazan ayını kutluyorum? dedi.

İftar yemeği, İlçe müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından yapılan dua ile sona erdi.










FotoHaber: Çaykara Gündem Gazetesi 


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir