Dağcılar İftarda Buluştu

 Dağcılar İftarda Buluştu


Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneğinin (UDSAK) geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde dağcılar aileleriyle birlikte bir araya geldi.

 

Trabzon?da Kadakal Restaurant?ta düzenlenen iftar yemeğine, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve çok sayıda kulüp üyesi dağcı katıldı.Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği buluşmasında, dağcılar bir araya gelerek oruçlarını açtılar. İftar sonrasında, yapılan sohbetlerde doğaseverler olarak bir araya gelmenin çok anlamlı olduğunu ve çok mutlu olduklarını, önümüzdeki günlerde yapacakları faaliyetlerde kazasız zirve faaliyetleri dileğinde bulundular.

Kulüp başkanı Aydın Mutlu yaptığı konuşmada, doğaya olan tutkumuz ve sevgimiz doğa ile baş başa kaldığımız andan itibaren başlamaktadır. Doğanın flora ve faunasının çok zengin olduğu bir bölgede yaşadığımız için çok şanlıyız, hep zirvelerde değil, iftar yemeğinde de bir araya gelerek birlikte olmanın güzel bir örneğini sergiledik, dedi.
 

Mutlu, ?doğamızı ve dünyaca ünlü olan Uzungöl`ümüzü bir çöle çevirmeyelim hep birlikte buna dur diyelim. Doğa insanlara değil, insanlar doğaya muhtaçtır? dedi.  

Kültür ve Turizm İl Müdürüne Plaket verildi 
Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği tarafından, doğa sporlarına yaptığı katkı ve destekten dolayı Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız`a bir plaket verildi. 

Takdim töreninde bir konuşma yapan Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, özel bir günde plaketi almaktan mutlu olduğunu belirterek, " Doğa sporları olarak doğal güzellikleri ortaya çıkarmada yaptığınız tırmanışlarda Trabzon?u hem sportif anlamda hem de yapılan tanıtımların turizme ivme kazandırdığına vurgu yaparak, doğaya sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum? dedi. 

FotoHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir