Dernekpazarı?nda Gözyaşları sel oldu

Dernekpazarı?nda Gözyaşları sel oldu

Van ve Erciş?te 23 Ekim Pazar günü meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremde hayatlarını kaybeden Anne  Asiye (42) ve Oğlu Kadir (8) Ay Dernekpazarı  Çayırbaşı Köyünde  İkindi namazın müteakıp kılınan cenaze namazından sonra dualarla göz yaşları arasında Aile mezarlığında toprağa verildiler.

 

Türkiye?nin bir çok yerinden gelen çok sayıda seveni Ay ailesini bu son yolculukta yalnız bırakmadı. Cenaze namazını Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy kıldırdı.

 

Eşini ve Çocuklarını enkazın altından kendi elleri ile çıkardı

 

Baba Yılmaz Ay (45) depremde ikamet ettikleri 5 katlı binanın yerle bir olduğu ve eşi ile oğlunun cansız bedenlerini enkazdan kendi elleriyle çıkardığını belirtti.

 

İşe gitmek üzere saat 12 sularında evden ayrıldığını belirten Ay, ?İki oğlum ve eşim evdeydiler. 5 katlı binanın 5.katındaki dairede oturuyorduk. Bina yerle bir olunca eşim ve çocuklarım da enkaz altında kaldı. Eşim ve küçük oğlum maalesef hayatlarını kaybetmişti. Diğer oğlumu ise enkazdan yaralı olarak çıkarttım? ifadelerini kullandı.

 

Sağ olarak enkaz altında yaralı olarak çıkartılan Berat Ay (15) Tedavi gördüğü Ağrı Devlet Hastanesinden alınarak Trabzon Kemik hastanesinde tedavi altına alındı. Ay ailesinin büyük oğlunun askerde olduğu öğrenildi.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir