Teknikerler İftarda bir Araya Geldi

Teknikerler İftarda bir Araya Geldi


Karadeniz Teknik Üniversitesi sahil tesislerinde organize edilen iftar yemeğine Başkan Orhan Baki?nin yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri ve
çok sayıda teknikerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.



Her branştan, teknikeri bir araya getiren iftar yemeğinde konuşan teknikerler birliği Trabzon şubesi başkanı Orhan Baki, ? Teknikerler Birliği olarak birlik ve beraberlik felsefesiyle yola çıktıklarını, yönetim kurulu olarak üyelerimizden almış olduğumuz güçle, bundan önce olduğu gibi bundan sonraki tüm faaliyetlerde hep birlikte dayanışma içinde olma azmindeyiz.

Sivil Toplum Kuruluşlarının Ülkemizin geleceğinin şekillenmesindeki rolleri gün geçtikçe artmaktadır. Bu artışın sekteye uğramadan, yükselen bir ivmeyle sürmesi yarınlarımızın teminatıdır.
 

Bir meslek örgütü olan Teknikerler Birliği her meslek grubuna sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşır. Onları rakip değil, paydaş olarak görür. Beraber üretip, beraber paylaşmak düşüncesini benimser. Kaliteli bir yaşamın tüm bireylerin hakkı olduğu ilkesiyle gelecek planı yapar, dedi.

Baki, birliğimiz STK içerisinde, son 1 yılda ülkemizde en fazla büyüyen dernektir. Yeni açtığımız 5 şubeye yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha eklemeyi planladık. 2 Milyon Tekniker arkadaşımızı, aynı çatı altıda toplayacak fikir birliğini, bir alt yapıyı oluşturduk. Bu büyüme artarak devam edecek, her ilde mutlaka bir yapılanmamız olacaktır. 

Trabzon Şubesi ilk şube olmanın verdiği sorumluluğun bilincinde, diğer şubelerimize öncülük yapmaya devam edecektir.  Bu sözü bana şöyleden sizlerden aldığımız güçtür. Trabzon?un en bilinen 10 STK içerisinde olmayı yakın hedef olarak görüyoruz.

Görev yetki ve sorumluluklarımızın belirlenmesi, Lisans Tamamlama ve Meslek Odamızın kurulması yönündeki çalışmalarımız olmazsa olmazlarımızdır. Çözüm için gün sayıyoruz. Toplumun her kesiminden bu günlerin erken bitmesi için katkı bekliyoruz.

Yemeğimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, önümüzdeki Ramazan Bayramını da tebrik ediyorum, dedi.

 

Teknikerlerin iftar yemeği kendi aralarında yaptıkları sohbet ve görüş alışverişleriyle sona erdi.


 
FotoHaber: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir