İş ve Siyaset Dünyası bu Düğünde birleşti

İş ve Siyaset Dünyası bu Düğünde birleşti

Seda Haciabdullahoğlu ile Ercan Pelikoğlu, Trabzon Park düğün salonunda düzenlenen dillere destan düğünle bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.
 

Düğün salonunda yoğun ilgi ve kalabalık eşliğinde unutulmayacak bir düğünle dünya evine girdiler. Düğün törenine katılan davetlileri Haciabdullahoğlu ve Pelikoğlu ailesi kapıda karşıladılar.

 

Genç çiftin Nikâh şahitliklerini,  Hüseyin Özer ve Yasemin Aydın yaptılar. Düğün merasimine, Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara Ataköy Belediye Başkanı Mustafa Onat, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasiler, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı. 

Yöremizin Sanatçılarından, Yakup Atalay düğüne katılarak, kemençe eşliğinde söylediği yöresel türkülerle, davetliler uzun süre horon oynadılar. Düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. 

Muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Seda-Ercan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Genç çifte bizlerde ÇAYKARA GÜNDEM GAZETESİ olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

























Fotohaber: Çaykara Gündem Gazetesi


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir