Kurtdağı şenlikleri böyle geçti ?VİDEO? izle

Kurtdağı şenlikleri böyle geçti ?VİDEO? izle

Çaykara Kurtdağı Yaylaları Kültür ve Dayanışma Derneği?nin organize ettiği, geleneksel Kurtdağı Şenlikleri normal tarihinden farlı olarak Ramazan dolayısı ile ertelenen şenlikler bu yıl 26.08.2012 Pazar günü yapıldı.

10 köy olarak başlayıp bir köyün ayrılması ile 9 köyün ortak çapaları ile yapılan etkinliklerde bu yıl büyük belirsizlikler yaşandı. İki yıldan beri organizasyon içinde yer alan 5 köyün ekonomik katkı sağlamaması nedeni ile son üç gününe kadar yapılması yönünde karar alınamadı. Daha sonra tertip komitesinin içinde yer alan bazı köy muhtarlarının bir araya gelmesi ile organize edilen şenliklere, hemşerilerimizin yoğun  ilgi göstermesi sanırım organizasyon içinde olup katkı sağlamayan diğer köy muhtarlarına bir şeyler hatırlatmıştır.

Gurbette olan yöre insanımızı, senede birde olsa sılada buluşturan, birlik ve beraberliğimizi, kültürümüzü ve yöremizin tanıtılmasına büyük katkı sağlayan bu etkinliklerin aksamadan devam etmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması yönünde, Çaykara Gündem Gazetesi olarak hatırlatmak istiyoruz.

Siz değerli okurlarımıza 2012 kurtdağı şenliklerinde hazırladığımız Video görüntülerini sizlerle paylaşıyoruz.


Hazırlayan: Çaykara Gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir