Çaykara Kaymakamını Uğurladı

Çaykara Kaymakamını Uğurladı

Yaklaşık 2.5 yıldır Çaykara Kaymakamlığını yapan Cevdet ATAY Uzungöl İNAN Kardeşler Dursun Ali İNAN Tesislerinde Düzenlenen Veda Programı ile Çaykara`dan ayrıldı.

Bakanlık Tarafından Yapılan Atama ile Çaykara Kaymakamlığından Bakanlık İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne Atanan Çaykara Kaymakamı Cevdet ATAY Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İNAN Tesislerinde düzenlenen Veda Yemeği ile Çaykaralılara veda etti.


Yemeğe Of Kaymakamı Eren ARSLAN, Dernek Kaymakamı Abdülrezzak CANPOLAT, Hayrat Kaymakamı Ömer DERECİ, Of Belediye Başkanı Murat SARAL, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal GEDİKOĞLU, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah AYGÜN, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa HACIABDULLAHOĞLU, KKTC Milletvekili Ahmet ZENGİN, Çaykara Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Fatih MENGÜÇ, Çaykara Savcısı İsmail Gökhan ORMAN, Çaykaradaki Bütün Daire Amirleri ve Kamu Çalışanları,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Kemal GÜVEN, Muhtarlar ve Halktan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Akşam Yemeği ile Başlayan Yemek Duygu dolu konuşmaların yaşandığı Bölüm ile devam etti. Bu Bölümde Kaymakamlar, Belediye Başkanları Kaymakam Cevdet ATAY`ın Örnek kişiliği ve Hizmet Sevdasından söz ettiler. Konuşmaların son bölümünde Çaykara Kaymakamı Cevdet ATAY söz aldı. Çaykara`dan ayrıldığı her halinden belli olan Kaymakam ATAY,duygu dolu bir konuşma ile sevdiklerine veda etti.

Daha sonra Katılımcılar Tarafından Kaymakamımıza çeşitli plaketler Taktim edildi.Of Belediye Başkanı,Çaykara Belediye Başkanı,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı tarafından Kaymakama Plaket Taktim edildi.Daha Sonra Çaykara Hükümet Konağı Çalışanları tarafından Kaymakama Plaket taktim edildi.

Daha sonra Müzik Bölümüne geçildi. Çaykaralı Sanatçı Sinan Sami birbirinden güzel türküler ile hüzünlü ortamı neşelendirmeye çalıştı.Daha Sonra Çaykaralı Kaval Sanatçısdı Kerim AYDIN sahne aldı.

Programın sonunda Çaykara Kaymakamı Cevdet ATAY programa katılan herkesi kapıda uğurladı ve haklarını helal etmelerini istedi.


Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir