Çaykara Çok Proğramlı lisede öğrenci meclis seçimi yapıldı

Çaykara Çok Proğramlı lisede öğrenci meclis seçimi yapıldı

Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı Muhammed Muhsin AKSOY Çaykara Çok Proğramlı Lisesindeki Okul Öğrenci Meclisi Seçimlerine katıldı. Seçime 7.dönemde kendisi ile Çalışmaları bulunan Bünyamin ERDOĞAN`ın davetini kırmayarak iştirak etmiştir. Seçimde Bünyamin ERDOĞAN seçilerek, Türkiye Öğrenci Meclisi başkanlığına aday olacağını belirtti.

Bugün Çaykara ÇPL`de Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi yapıldı. Başkanlığa üçüncü sınıf öğrencisi Bünyamin ERDOĞAN seçildi. Yapılan seçime Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin AKSOY da katıldı.
 
Aksoy seçimle ilgili yaptığı açıklamada: "Bünyamin ERDOĞAN kardeşimizle önceki dönemlerde birlikte çalışmalarımız olmuştu. Kendisi beni okuluna davet etti. Birlikte çalıştığım insanların yılmadan tekrar bu çatı altında çalışmalara devam etmesi beni memnun ettiği için böyle bir teklifi memnuniyetle kabul edip seçim atmosferini yakından izlemek üzere Çaykara ÇPL`ye geldim. Kardeşimizi Başkanlığından ötürü kutluyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelecek ve hayırlı hizmetlerde bulunacaktır."
 
Çaykara Çok Programlı Lisesi Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Bünyamin ERDOĞAN ise Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin AKSOY`un kendilerini kırmayarak davetlerine katılmalarından ötürü duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: "Öğrenci Meclislerini yaklaşık üç yıldır yakınen takip ediyordum. Öğrenci Meclisi çatısı altında çeşitli kademelerde görevler aldım. Bu yıl ise Öğrenci Meclislerinin daha etkin hale gelmesi için ve değerli arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için inşallah nasip kısmet olursa Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığına aday olacağım. Bu yürüyüşümüzde herkesin maddi manevi desteğine ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum." Dedi. Bizde kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir