Türkiye Kamu Sen`den Terör Saldırılarına Kınama

Türkiye Kamu Sen`den Terör Saldırılarına Kınama

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikası, tarafından düzenlenen kitlesel basın açıklamasında terör olayları protesto edildi.
 

Trabzon meydan parkında ellerinde Türk bayrakları ile toplanan Kamu-sen üyeleri son dönemlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti. Şehitler için okunan Kur?an-i kerim ve duadan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

 

Daha sonra söz alan Kamu-sen Trabzon temsilcisi Coşkun Dilber yaptığı konuşmada, Şehitlerimizin kanları ile sulayarak vatan yaptığı topraklarımız üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı caniler, neredeyse her gün birkaç evladımızı şehit eder duruma gelmiştir.
 

Uzun soluklu ve küresel bir planla, milletimizin teröre duyarlılığı yok edilmek, direnci kırılmak istenmektedir. Unutmayalım ki; bizler rahat uyurken 20 yaşındaki gencecik evlatlarımız, soğukta, sıcakta; gece, gündüz, yağmur, çamur demeden nöbet tutuyor, çatışmaya giriyor. Bu topraklarda ezan susmasın diye, ay yıldızlı al bayrak göklerden inmesin diye can veren evlatlarımız var.

 

Bizler milletçe birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeş kardeşi düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bugün buraya, milletçe şehitlerimizi unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı ifade etmeye geldik. Bu vatan için hayatlarının baharında canlarını vermiş, bizlerin buralarda güven içinde çalışabilmelerini ve yaşayabilmelerini sağlamış şehitlerimizi anmak, İstiklal marşımızın ebediyete kadar bu topraklarda yankılanacağını bir kez daha ilan etmek ve onlara olan minnetimizi, ruhlarına göndereceğimiz bir Fatiha ile duyurmak üzere toplandık.

 

Şundan eminiz ki; bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeşkanlarında, babaların, bacıların, anaların gözyaşlarında boğulup gideceklerdir. Bu vesile ile terörü, teröristi ve onların gizli açık her türlü destekçilerini lanetliyor, devletimizin ve birliğimizin teminatı; varlığımız ve huzurumuz için can veren şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyoruz, dedi.



Haber: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir