Çaykara stadı sahipsiz kaldı

Çaykara stadı sahipsiz kaldı


Mülkiyeti
Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Çaykara Stadı?nın sahipsiz ve bakımsız kalması Çaykaradaki sporseverlerin tepkisine neden oluyor.

Hizmete verildiği günden beri saha içi ve dışında hiçbir iyileştirmenin ve bakımının yapılmadığı İlçe stadında, seyirci koltukları bakımsız, Ayrıca maç seyretmek için uygun değil.  Skorboard tabelası yok, misafir ve ev sahibi takımlarının renklerini temsil eden renk tabelaları yok. Stadın seyirci tribünlerinin bulunduğu tarafta çalılık ve dikenliklerle kaplanmış durumda yıllardır temizlenmediği için maç oynandığı süre içinde buraya giden toplar alınamıyor. Ayrıca dere tarafında tel örgüler yeterince yüksek yapılmadığı için yılda yaklaşık 30 tane top derede kayboluyor. Zaman zaman Çaykaraspor?un yaşadığı antrenman sorunları var.


Sorunlar saymakla bitmiyor?

Stadın kenarında bulunan sosyal tesis evlere şenlik!

Sporcuların ve hakemlerin kullandığı bu mekânda her yer dökülmüş. Hijyenik ortam yok. Yakıt olmadığı için Futbolcuların maç sonrasında duş alacakları sıcak su yok. Futbolcuların soğuk su ile duş alması, beraberinde getireceği sağlık sorununu düşünen yok. Duş bataryalarının birçoğu eksik.  Odalar bakımsız. Tesislerde görevli bir kişi var. Yetersiz olan personelle oradaki hizmetin verilmesi mümkün değil. Ayrıca Çaykara?da stadın sorunları ile ilgilenmesi gereken İlçe gençlik spor müdürlüğü var.

Konu ile ilgili gazetemize konuşan Çaykaraspor yöneticileri? Bu sorunların giderilmesi için sürekli yetkililere bilgi vermemize rağmen hiçbir sorun çözülemedi, yeni sezon başlamasına rağmen hala sorunlar devam ediyor, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün İlçe stadındaki eksiklerin giderilmesini bekliyoruz", dediler.



 





Haber: Çaykara Gündem Gazetesi




 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir