Trabzon `ÇAY-DER`,Trabzonspor Üye aidat Çalışması başlattı

Trabzon `ÇAY-DER`,Trabzonspor Üye aidat Çalışması başlattı

Yaklaşan Trabzonspor kongresi ile ilgili yapılacak olağan genel kurula katılma hakkı elde edilmesi için Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği, Trabzonspor kulübüne üye olan üyelerinin aidatlarını yatırmaları konusunda çalışma başlattı.

 

Kongre için Trabzon ve Türkiye genelinde üye aidatlarının yatırılması konusunda değişik çevrelerden yoğun çalışmalar başlatıldı.
 

Yaklaşık 20.000 üyesi bulunan Bordo Mavi Kulübün, şu ana kadar 5180 üyenin aidatlarını ödeyerek kongrede oy verme hakkını elde etti.

Trabzon?da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu, Üye aidatlarının son günü olan 1 Ekim Pazartesi günü ödenmesi için üyelerine mesajla çağrıda bulunarak, Çaykara ve Dernekpazarı doğumlu 1159 civarındaki üyelerin listesini alarak, 2012 yılı Aralık ayında seçim olma ihtimaline karşılık seçilecek başkan veya yönetim nezdinde hazırlıklı olmak için bir çalışma başlattığı öğrenildi.

 

Ayrıca, Çaykara-Dernekpazarı doğumlu Trabzonspor kulübüne üyelikleri 25 yılını dolduran 40 kadar divan kurulu üyesi bulunuyor. 

Trabzonspor?a üye olan 19266 nci üyeye kadar aidat ödeyenler oy hakkına sahip olacaklar.

           
                   
                  


Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi





 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir