ÇAY-DER Yöneticileri, Rektör Baykal`ı Ziyaret etti

ÇAY-DER Yöneticileri, Rektör Baykal`ı Ziyaret etti

Trabzon?da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osman Abanoz, Turgay Gümüş, Mehmet Erdil, Orhan Genç, Cevat Şahin, Prof.Dr. Ahmet Yıldız, Prof. Dr.Yakup Aslan, Prof. Dr. Hasan Dinç, Naim Çimen, Yaşar Boz, Mustafa Baltacıoğlu, Süleyman Selçuk ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal?a makamında yaptıkları ziyarette yeni göreve getirilmesi nedeniyle tebriklerini, bir süre önce vefat eden babası nedeniyle de taziyelerini sundular.

 

Ziyarette, Dernek Başkanı Hasan Güven; Süleyman Baykal?ın KTÜ rektörlüğüne atanmasından dolayı son derece memnun olduklarını, yeni yönetimle birlikte çok güzel hizmetler verileceğini söyleyerek, Rektör ve yardımcılarına görevlerinde başarılar diledi.
 

Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal ise dernek başkanı ve yönetimin kendilerini ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ? Üniversitelerin şu ya da bu görüşün değil, evrensel değerlerin ve nesnel bakış açısının geçerli olduğu bir dünya olduğunu?, KTÜ? nün, artıları oldukça fazla olan üniversitelerden biri konumunda bulunduğunu vurgulayarak, var olan eksikleri bildiklerini ve bunları gidermek için çaba sarf ederek, KTÜ`yü yarışmacı bir üniversite kimliğine büründüreceğiz", dedi.

 

Daha sonra dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri KTÜ Rektör yardımcılığına atanan Prof.Dr. Hikmet Öksüz ve Prof.Dr. Necati Tüysüz?ü makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.



Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir