Çaykara`nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Çaykara`nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Kısa bir süre önce İlçemizde göreve başlayan Kaymakam Musa ÜÇGÜL, dur durak bilmeden, Çaykara?nın tüm Köylerini gezerek Muhtarların ve halkın sorunlarını dinledi.

Üçgül, bu kez Çaykara?daki tüm kurum müdürleri ve amirlerini kahvaltıda toplayarak İlçenin sorunlarını masaya yatırdı.

Toplantının amacı; İlçede görülen kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli ve süratli sunulması, vatandaş başvurularının hızla sonuçlandırılması, birimler arası hizmet akışının çabuklaştırılması, iş veriminin artırılması, kurum ve kuruluşlarda oluşan ve oluşabilecek sorunların ve aksaklıkların giderilmesi için gerekli önlemler alınması ve s
ağlanan bu uyumun da halkımıza verilen kamu hizmet standartlarının kalitesini en üst düzeye çıkarılması olduğu belirtildi.

Toplantıya Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, İlçe Jan. Kom. Nurettin Kaya, Emniyet Amir V. Yaşar Açikmeşe, Yazı İşleri Müdürü Kamil Hoş, Vakıf Müdürü Zeki Çelik, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hoşoğlu, Nüfus Müdürü S.Sırrı Çıkrık, Sağlık Grup Başkanı Ömer Ertem, Mal Müdür V. Ekrem Günaydın, Tapu Sicil Müdürü Feryüz Öksüz, Kadastro Müdürü Serkan Coşkun, Tarım Müdür V. Turgut Kılıç, Müftüsü Ali Fuat Baycan, PTT Müdür V. Muhammet Baltacı, İlçe Özel idare Şantiye Şefi Kemal Güven, Ziraat Bankası İlçe Müdürü Temel Bayraktar, Polis Merkezi Amir V. Özay Pediz, Öğretmen Evi Müdür V. Suat Kofoğlu, katıldı.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir