Kalp Krizi Geçirdi, Köyde Kalma Hayalleri Suya Düştü

Kalp Krizi Geçirdi, Köyde Kalma Hayalleri Suya Düştü

İlçemizin en eski yerleşim alanlarından ve 1554 tarihli arşiv kayıtlarına göre Çaykara ilçesi sınırları içinde belirtilen 10 köyden biri olan 150 haneli Demirkapı Köyünde yaşam şartları nedeni ile boşalan doğa harikası yerde 2011 yılına kadar kışın sadece dört aile kalıyordu.

 

2012 yılı kışa girdiğimiz şu günlerde Demirkapı köyünde daha önce kışın kalan 3 ailenin daha kalamayacağını açıkladıktan sonra Köy sevgisini ve aşkını bırakmak istemeyen, hayatını Köyde huzur içinde geçiren Demirkapı Köyü çınarlarından 84 yaşındaki Aziz (izzet) YÜCE tek başına köyde kalmaya karar verir.

 

Trabzon?da kalan Çocuklarının tüm ısrarlarına rağmen Demirkapı Köyünde kalmak için karar veren Aziz YÜCE kışın Köyde kalma hayalleri geçirdiği kalp krizi sonucu suya düştü.

 

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yüce, burada yapılan anjiyo sonrasında kalp damarlarının üç tanesi tıkalı olduğu tespit edilmiştir. Ameliyat olması beklenen 84 yaşındaki Aziz Yüce`nin ameliyat sonrasında kışı Demirkapı Köyünde geçirme israrı devam ediyor. 

Yüce; aynı hastanenin 6.kat, 608 numaralı Oda da tedavisine devam edilmektedir.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir