12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlu Olsun

12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlu Olsun

12 Mayıs Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası ile ilgili Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınladılar.

KAYMAKAM GÜZEL-HEMŞİRELER SAĞLIK HİZMETLERİNİN CAN DAMARIDIR

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel'in Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası ile ilgili yayınladığı mesaj şu şekilde;

Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşireler, sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olan sağlık personelidir. 

Hemşirelerimiz, sağlık hizmetlerinde kalitenin arttırılması ve tüm vatandaşlara ulaştırılabilmesi konusunda aldıkları eğitim ve görev bilinci doğrultusunda büyük çaba göstermekte, sağlık problemleriyle karşı karşıya olan vatandaşlarımıza umut ve yaşama sevinci kazandırabilmek için, ihtiyaç duydukları sevgi, şefkat ve ilgiyi göstermekte, üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz yerine getirerek, gece-gündüz fedakârca çalışmaktadırlar.

Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren,  bütün hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar, emek, gayret ve özverili çalışmalarından dolayı doktorundan hemşiresine, ebesinden teknik personeline, idarecisinden işçisine tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, sağlık huzur ve mutluluklar dilerim.

BAŞKAN TOK-HEMŞİRELERİMİZ TOPLUMUMUZUN TEMEL YAPI TAŞLARIDIR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'un Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası ile ilgili yayınladığı mesaj şu şekilde;

“İnsan için hayatta her şeyin önüne geçen ve her daim aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biri sağlıktır.

İnsan ve insanın sağlığı göz önüne alındığında, bu yolda gösterilen tüm gayret ve sağlanan hizmetlerin kutsallığı, çok daha büyük önem kazanmaktadır.

Ülkemizde sürdürülen sağlık hizmetlerinin vefakar, sevgi dolu ve çalışkan personeli olan hemşireler, insana hizmet etmek gibi kutsal ve onurlu bir mesleği özveri ile icra eden kişilerdir.

Hemşireler, sağlıklı bir toplumun oluşması ve bireylerin sağlığının korunarak hayatlarını kaliteli bir biçimde sürdürmelerinin temini için hiçbir ayırım gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan gizli kahramanlardır.

Bu vesile ile başta ilimiz ve şirin ilçemiz Çaykara olmak üzere ülkemizde canla başla çalışan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutlar, görevlerinde üstün başarılar diler, hemşirelerimiz ve aileleri başta olmak üzere tüm halkımıza sağlık ve esenlik dolu günler temenni ederim” dedi.



Anahtar Kelimeler: Mayıs Hemşireler Kutlu Olsun

İlginizi Çekebilir