2 Gün Sonra Cansız Bedenine Ulaşıldı

2 Gün Sonra Cansız Bedenine Ulaşıldı

Aslen Çaykara Ulucami Mahallesinden olup Baybut´ta ikamet eden 31 Yaşındaki Alper Kaldırımoğlu Gümüşhane ?Bayburt arasında dereye uçtu kendisine 2 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Aslen Çaykara Ulucami Mahallesinden olup, Bayburt´ta ikamet eden 31 yaşındakı Alper Kaldırımoğlu 69 AR 390 plakalı otomobiliyle Trabzon´a gelmek için yola çıktı. Kendisinden 2 gün boyunca haber alınamadı. Kaldırımoğlu´nun ailesi durumu emniyet birimlerine iletti.

Cep telefonu sinyallerinin takip edilmesi sonucunda dün saat 19.30 sıralarında Gümüşhane-Bayburt arasındaki Vauk dağının eteklerinde bulunan Duymadık köyü yol ayrımına yakın bir noktada dereye uçan otomobile ulaşıldı.

İlk yapılan incelemede Kaldırımoğlu´nun saatler önce gerçekleştiği tahmin edilen kazanın ardından aracında sıkışarak can verdiği anlaşılırken, Kaldırımoğlu´nun cansız bedeni Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

CHP Bayburt İl Başkanlığına yeni seçilen İbrahim Kaldırımoğlu´nun oğlu olan 31 yaşındaki Alper Kaldırımoğlu için Bayburt´ta Cenaze töreni düzenlendi. 

TOPRAĞA VERİLDİ. GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Bayburt merkeze bağlı Yaylapınar köyü Durusu Mezrası Camisi´nde 31 yaşındaki Kaldırımoğlu için düzenlenen cenaze törenine, iğne ile güçlükle ayakta  durmaya çalışan baba İbrahim Kaldırımoğlu, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, MHP İl Başkanı Süleyman Burç ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak hayatının baharında aramızdan ayrılan 31 yaşındaki Alper Kaldırımoğlu´na Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.  



İlginizi Çekebilir