23 Senelik Müdür,Çaykara'ya Veda Etti

23 Senelik Müdür,Çaykara

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt Akçaabat İlçesine tayininin çıkması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etti.

2000 Yılında Çaykara İlçesinde göreve başlayan Arif Sami Özkurt 23 sene boyunca hem Matematik Öğretmeni hem de Yönetici olarak Çaykara İlçesine çok önemli hizmetler sundu.

Eşi Ruhan Özkurt ile birlikte çok uzun seneler Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinde Matematik dersinin ağır yükünü sırtında taşıyan Öğretmen Arif Sami Özkurt,Çaykara İlçesinden bir çok başarılı öğrencinin Yüksek Öğrenim kazanmalarına vesile olarak gençlerin geleceğe taşınmasında çok önemli bir rol görevi üstlendi.

Örnek öğretmenlik kimliğinin yanı sıra örnek bir yönetici olarak da çaykara İlçesinde çok sevilen Arif Sami Özkurt,öğrencileri ile kurmuş olduğu örnek iletişim,öğretmenlerine sağlamış olduğu huzurlu çalışma ortamı ve mevzuatı çok iyi takip eden bir Yönetici olarak Çaykara İlçesinde örnek bir yönetici olarak tanınıyordu.

Müdür Arif Sami Özkurt’un tayininin çıkması ve Çaykara İlçesinden ayrılacak olması sebebi ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Müdür Özkurt’a tatlı bir sürpriz hazırlandı.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer’in meziresi olan Taşören Mahallesi Tripodamo meziresinde bir uğurlama programı gerçekleştirildi.

Uğurlama Programına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ile Çaykara İlçesinde görev yapan tüm Okul Kurum yöneticileri katıldı.

Uğurlama töreninde Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür plaketi Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel tarafından Müdür Özkurt'a takdim edildi.

Uğurlama töreninde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Müdür Arif Sami Özkurt’a Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ettiler ve bundan sonraki görevlerinde de aynı başarılarının devam etmesi dileklerini paylaştılar.,

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Müdür Arif Sami Özkurt’a Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyor,yeni görevinde başarılar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Senelik Müdür Çaykara'

İlginizi Çekebilir